"MOJ PRINC I JA SE ODLIČNO OSEĆAMO" Katarina Živković se oglasila iz bolnice nakon porođaja: On je postao... (FOTO)

Kurir Televizija

Pevačica Katarina Živković, 2. avgusta 2024. godine, donela je na svet prvo dete.

Dan nakon porođaja, dok odmara u porodilištu, Kaća se oglasila putem Instagrama i zahvalila svima na divnim porukama i čestitkama.

Printscreen Instagram/Youtube 
foto: Printscreen Instagram/Youtube

Kako kaže, dečak je postao centar njenog sveta.

- Hvala svim mojim prijateljima i dobrim ljudima na čestitkama, porukama i prelepim željama. Veliko hvala i doktorki koja je vodila moju trunoći, zahvaljujući njoj je ovih devet meseci prošlo najbezbrižnije moguće. Moj princ i ja se osećamo odlično, a sreća i ljubav koju osećam prema najlepšoj ulozi i biću koje je 02.08.2024. postalo centar mog sveta se ne može rečima opisati. Još jednom veliko hvala - napisala je Katarina Živković.

Inače, pevačicina majka oglasila se nakon što je dobila unuka.

Shutterstock, Nemanja Nikolić 
foto: Nemanja Nikolić, Shutterstock

- Hvala vam puno, ostavila sam reku suza. Kaća je hvala Bogu dobro. Nemojte da se uvredite, kada Kaća bude izašla ona će razgovarati sa vama, ja te informacije ne mogu da vam dam. Nisam u tom svetu. Najbitnije je da smo presrećni, da su beba i mama dobro. Da je moj unuk prelep, da je moja Kaća dobro. Šta više da poželim - kazala je ona.

kurir.rs/telegraf

Bonus video:

This browser does not support the video element.

ANA KOKIĆ SAMA SEBE OPOMINJE U OGLEDALU?! Pevačica opisala detalje iz privatnog života i otkrila svoju NAJVEĆU LJUBAV!  kurir televizija