HARIS DŽINOVIĆ PEVAO DO ZORE U GORAŽDU I POTPUNO ODUŠEVIO PUBLIKU: Napravio je popis stanovništa, ovako nešto još nismo videli

Printscreen

Nakon sjajnog koncerta koji je sinoć održao pred 15.000 hiljada posetilaca u Goraždu, legendarni Haris Džinović družio se s goraždanskom rajom do ranih jutarnjih sati.

U izjavi novinarima pre samog koncerta najavio je da će u Goraždu pevati do šest ujutro, ako bude dovoljno "meraka".

„Ako publika bude s nama napravila interakciju, biće to dobro“, poručio je Džinović.

"Ovaj čovek je neverovatan. Odakle mu ovolika energija i glas? Fenomenalan je. Pojavio se u klubu, uzeo mikrofon i pevao do šest sati ujutro", glasio je neki od komentara.

Printscreen 
foto: Printscreen

“Šta je ovo večeras, popis stanovništva” rekao je još jedan od posetilaca kada je video neverovatan prizor od oko 15 hiljada ljudi.

“Za 27 godina otkako se organizuju koncerti ovako nešto nismo doživeli niti ćemo” dodao je drugi, istakavši kako to što je Haris ušao u narod i latio se mikrofona i u klubu pokazuje da je ne samo jedna od najvećih zvezda u istoriji muzike, nego i veliki čovek, drug i boem.

Jedan od njegovih prijatelja iz Goražda kaže da je Haris bio izuzetno raspoložen i da je od njega tražio da ga vodi da raji otpeva još koju pesmu.

"Kaže meni u neka doba: 'Vodi me tamo da pevam.' Raja oduševljena. Ispoštovao je sve, slikao se sa svima. Bio je sjajan", kazao je.

Bonus video:

This browser does not support the video element.

Haris Džinović nastup 4  Kurir