"DEČKO IZ PUBLIKE MI POKAZUJE NOVAKA, A MOJA FACA..." Milica Pavlović pokazala šta joj DESILO NA NASTUPU, pa se obratila Đokoviću

Damir Dervišagić, AP Manu Fernandez

Milica Pavlović je vatreni navijač Novaka Đokovića, pred svaki meč mu pruža veliku podršku, a sinoć je na svom nastupu doživela neobičnu situaciju zbog koje se zabrinula.

Cela Srbija navija za Novaka Đokovića i nada se osvojenoj zlatnoj medalji, a podršku je našem tenseru pružila i pevačica.

Printscreen Instagram 
foto: Printscreen Instagram

- Dečko iz publike mi pokazuje sliku Novaka i Alkaraza i uz to neku tabelu, pogledajte moju facu kad sam pomislila na tren da sam permutovala dane, vreme finala i njihovog meča - napisala je Milica i stavila emotikone koji plaču od smeha, a onda nastavila:

- Ljudi moji, ne samo danas u finalu, nego od kada se rodio Bog je Novaku predodredio da bude najveći ikada teniser. Danas pratimo finale punog srca, što takav čovek hoda ovim prostorima i dolazi iz Srbije, sa Balkana... Novače uz tebe smo!

Mina Dishlenkovich 
foto: Mina Dishlenkovich

"Srbija će imati medalju u nedelju"

Novak će se u finalu boriti za zlatnu medalju sa Karlosom Alkarazom, a nakon što se plasirao u finale obratio se putem društvenih mreža emotivnom porukom.

Dado đilas 
foto: Dado Đilas

- Dugo sam sanjao da se u bojama Srbije borim za najsjajnije odličje na Olimpijskim igrama. Velika je čast i privilegija da predstavljam našu zemlju! Srbija će imati medalju u nedelju!!!! Veseli se srpski rode - poručio je Novak Đoković.

kurir.rs/blic

Bonus video:

This browser does not support the video element.

Milica Pavlović  Nikola Radišić