KAĆA ŽIVKOVIĆ U DOM ULOŽILA NEVEROVATNIH 100.000 EVRA! Baškarila se u LUKSUZU, a onda se desio PREOKRET: Evo svih DETALJA

Printscreen

Pevačica Katarina Živkovićporodila se 02. avgusta i na svet donela sina Stefana, a trudnoću je dugo krila.

Iako se u poslednje vreme povukla iz javnosti, Kaća Živković godinama je aktivna na muzičkoj sceni, a zahvaljujući napornom radu uspela je sama sebi da obezbedi krov nad glavom.

Po dolasku u Beograd, ona je godinama živela kao podstanar, ali nakon što je odnela pobedu u rijalitiju "Farma 3", Katarina je osvojila 100.000 evra od čega je sebi kupila stan u Zemunu.

Pritnscreen 
foto: Pritnscreen

Nekretnina ima 70 kvadrata, nalazi se u ušuškanom, mirnom kraju, a kako je sama pričala, najviše joj se dopada što gotovo i nema osećaj da je u Beogradu.

Dom je uredila potpuno prema svojim potrebama. Prostrani dnevni boravak ispunila je knjigama, svojim uspomenama i luksuznim nameštajem. Omiljeni kutak joj je mini dvorište - terasa u okviru doma, na kojoj svakodnevno uživa u kafi, a povremeno i treninzima.

- Upisala sam stan na sebe i prijavila se napokon na svoju adresu. To je na granici između Novog Beograda i Zemuna. Ja sam se odavno još nastanila u Beogradu, ali nije isto kad živiš kao podstanar i kad imaš nešto svoje - rekla je jednom prilikom Kaća.

ATA images 
foto: Ata images

Iako je sve opremila baš po svom ukusu, Kaća ne planira da nastavi život u ovom stanu. Ona će po izlasku iz porodilišta sa sinom i partnerom živeti na novoj lokaciji.

Blic