"PRIČAĆU DECI DA NJIHOVI SLAVNI PRECI" Dijana Đoković je najponosnija SRPKINJA, ovako je slavila OLIMPIJSKO zlato na grudima sina

Printscreen/instagram/hotsport.rs

Novak Đoković popeo se na olimpijski tron i zlatnom medaljom u Parizu ispisao istoriju. To je bio povod da cela Srbija slavi, samim tim je organizovano slavlje i u njegovom restoranu u Beogradu.

Na društvenim mrežama iscurio je video snimak slavlja iz restorana Novak u kome je u glavnoj ulozi njegova majka Dijana Đoković.

Uz pesmu "Jedna zemlja, jedan tim", čije reči su više nego moćne i najbolje opisuju Srbiju, Dijana je proslavila najveći uspeh svog sina u karijeri.

Podsetimo, Novak Đoković proslavio je zlatnu medalju u restoranu "Siena" u Parizu! Kurir vam ekskluzivno donosi sve detalje sa tog veličastvenog skupa, a ujedno i fotografije.

Najbolji teniser svih vremena je na svečanost došao elegantno obučen sa zlatom oko vrata. U rukama je nosio zastavu Srbije. Društvo su mu pravili prijatelji, njegov tim, selektor Troicki, ali i neka velika svetska imena...

Novak je često bio "zauzet" obavezama na telefonu, koji se verovatno usijao od silnih čestitki koje su stizale.

Dodaćemo da je "Siena" ekskluzivni italijanski restoran i bar u prestonici Francuske i da su na meniju bili italijanski specijaliteti.

kurir.rs/sportal.blic

Bonus video:

This browser does not support the video element.

Novak Đoković izvadio krstić  Printscreen/RTS