NAŠA NAJBOLJA VODITELJKA PODRŽALA NAŠEG NAJBOLJEG SPORTISTU! Evo kako se Dušica Jakovljević kroz SUZE obratila Novaku Đokoviću

Damir Dervišagić, EPA/CAROLINE BLUMBERG

Čitava estrada bez daha je pratila juče meč Novaka Đokovića, a nakon što je osvojio zlatnu medalju na Olimpijskim igrama brojne javne ličnosti nisu mogle da kontrolišu svoje emocije.

Jedna od njih je i Dušica Jakovljević koja je plakala od sreće nakon što je Novak pobedio.

- Jedan je Novak Đoković. Tako se igra za Srbiju! Tako se gine za svaki poen! Tako se ne kuka nad povredama i umorom! Tako se bori i brani duh naših predaka! Tako se daje primer svim pokolenjima, jer nije važno što je protivnik gotovo duplo mlađi, nije važno što smo uvek išli sami protiv svih, važno je nešto drugo da se zna. Parafraziraću reči Cara Lazara, kad se uporedi naša pobeda i njihov poraz... Ne znam da li svet vidi u čemu je naša pobeda, ali hvala Noletu što im to godinama objašnjava - napisala je potom Dušica na svom Instagram nalogu.

This browser does not support the video element.

Dusica Jakovljević plače zbog novaka  Instagram

Novak nije krio ponos, ali i uzbuđenje nakon pobede na Olimpijskim igrama u Parizu.

"Ne znam šta da kažem pod emocijama sam i u šoku. Rekao sam posle polufinala, da je cilj ostvaren osvajanjem medalje. Ja sam duboko u sebi želeo da idem na zlato. Ubedljiv poraz u Vimbldonu mi je pomogao. Išao sam na sve ili ništa, raspaljivao sam forhende,kako on što radi, rekao je Novak za RTS.

Bonus video:

This browser does not support the video element.

NOVAK ĐOKOVIĆ PRED FINALE US OPEN: Igraću taj meč kao da mi je poslednji u karijeri   Kurir televizija