CECA OTPUTOVALA NA KIPAR, A IMA I DOBRO DRUŠTVO! Otišla na luksuznu destinaciju, a evo s kim će se PROVODITI u raskošnoj vili

Dragan Kadić, Printscreen

Svetlana Ceca Ražnatović baterije za novu sezonu kao i uvek voli da puni na Kipru, gde poseduje luksuznu vilu od 400 kvatrada tik uz more.

Pevačica je Instagram storiju objavila snimak sa večere gde se vidi da na moru uživa u ženskom društvu. Pored lidije, Cecine sestre, društvo pevačici prave kumee i prijatelje.

Printscreen 
foto: Printscreen

Poznato je da Ceca Ražnatović poseduje luksuznu vilu na Kipru tik uz samo more, u kojoj često puni baterije između poslovnih obaveza. Na poslednjem spratu vile biće smešteni manji bazen, dva džakuzija i soba za masažu. Kuća od 400 kvadrata se nalazi odmah uz obalu mora u Aja Napi, a u dvorištu se nalazi ogromni bazen u kojem uživaju članovi porodice Ražnatović i njihovi prijatelji.

Pritnscreen/Instagram 
foto: Pritnscreen/Instagram

- Želela sam nešto egzotično, lepo i da bude na samoj obali. Moj prijatelj Fotos mi je doneo fotografije ove moje vile i ja sam znala da je to to. Odmah sam podigla kredit. Da, kuću sam kupila na kredit, koji, normalno, mesečno otplaćujem - kazala je Ceca jednom prilikom u "Amidži šou".

- Imam komšije Irance, Kiprane i Ruse s kojima imam sjajan odnos. To su ostvareni ljudi kojima ništa ne znači moja slava u Srbiji. U Aja Napi je predivno leto, a prija mi i da odem tamo kad u Srbiji zahladni. Dragocen mi je mir koji imam u mojoj drugoj kući - rekla je ranije Ceca, a ovakav dom usred sredozemnog mora verujemo da malo ko ne bi poželeo.

Bonus video:

This browser does not support the video element.

Ceca Ražnatović nakon finala Zvezda Granda  Kurir televizija