MILIONSKA VILETINA U ŽARKOVU U VLASNIŠTVU JE POZNATOG REPERA: Klavir u predvorju, bazen, letnjikovac, a on spava u dnevnom boravku

Printscreen/Prva/Grandonline

Vuk Mob poseduje luksuznu kuću na Žarkovučija se vrednost procenjuje na oko milion evra.

Kurir Televizija 
foto: Kurir televizija

Vuk je nekretninu od 740 kvadrata opremio po najmodernijim standardima, a u njenoj ima čak šest spavaćih soba, tri kupatila, dva toaleta, a u ogormnom dvorištu nalaze se bazen i letnjikovac.

Printscreen/Prva/Grandonline 
foto: Printscreen/Prva/Grandonline

Reper živi u domu u kom je, kako je jednom prilikom otkrio, za enterijer bila zadužena njegova majka.

- Mama je oduvek volela modu, pa je ona obraćala pažnju na detalje, lustere, fotelje, kauč, a ja sam u principu tu bio finansijer, zapravo moj otac i ja. On mi je mnogo pomogao oko kuće- otkrio je on svojevremeno.

Printscreen/Prva/Grandonline 
foto: Printscreen/Prva/Grandonline

U njegovom domu su lusteri od kristala, na policama skupocene vaze i sve je u nežnim tonovima.

Na jednom zidu je ogromna fotografija slavnog repera 2Pac-a čija karijera je bila motiv Vukove odluke da uplovi u estradni svet.

- Nekada dva dana zaredom provedem za kompjuterom slušajući melodije. Znam da to smeta svima po kući, ali to je moj kreativni proces, šta ću. Mada ovaj klavir je dekorativni momenat, uzeo sam ga čisto jer sam oduvek želeo da imam neki instrument u kući. Da ga sviram ne znam, ali eto, može mi se! (smeh) - objasnio je Vuk.

Zorana Jevtić 
foto: Zorana Jevtić

Spava u dnevnom boravku

Iako vila ima tri sprata i nekoliko spavaćih soba Vuk spava u dnevnom boravku.

- U periodu kada sam ostao bez oca sam prestao da spavam u svojoj sobi i od tada, evo do dana današnjeg sam na kauču. Da me pitate zašto, ne znam… Iako ovde ne mogu kao čovek da spavam, ja sam tu evo već godinu i po dana- ispričao je nedavno za Grand.

Kurir.rs/Blic

Bonus video:

This browser does not support the video element.

STARS EP 359  Kurir TV