OVU FATALNU MANEKENKU JE VOLEO BOGDAN BOGDANOVIĆ: Nakon raskida sa Olgom Danilović ona mu je ukrala srce (FOTO)

Starsport

Poznati košarkaš Bogdan Bogdanović predvodi srpsku reprezentaciju na Olimpijskim igrama u Parizu.

Dado đilas 
foto: Dado Đilas

Bogdan Bogdanović oduvek je miljenik žena, a njegov privatan život intrigirao je javnost. Nakon što je okončao vezu sa teniserkom Olgom Danilović, Bogdanovo srce je osvojila lepa misica Britani Neta.

On je navodno poludeo za atraktivnom američkom manekenkom i dizajnerkom.

Na svadbi košarkaša Nemanje Nedovića, Bogdanović je bio u društvu prelepe devojke, koja je tada zablistala u elegantnoj narandžastoj haljini.

Osim manekenstva, Britani nije zapostavila ni svoje obrazovanje, pa je diplomirala na Tehnološkom institutu za modu za tehnički dizajni i istoriju umetnosti.

Radi kao tehnički dizajner u jednoj od najjačih kompanija sveta Fiserv. Takođe, bori se za prava žena, nedovoljno zastupljenosti lepšeg pola u tehnološkom sektoru i čini sve da se smanji rodni jaz kroz mnoge organizacije koje se bave ovom temom.

Nije poznato koliko su njih dvoje bili u vezi jer o svojoj ljubavi nisu želeli da govore.

"Porodica je temelj"

Podsetimo, Bogdan je jednom prilikom istakao koliko je vezan za porodicu.

- Porodica je temelj. Roditelji su usadili meni i sestri ispravan način razmišljanja. Prvo, da radiš ono što voliš, da uživaš u svom poslu i da čuvaš familiju i taj najuži krug ljudi oko sebe. Da budeš dobar čovek... Moja porodica je puna ljubavi i sreće. Izuzetno sam im zahvalan na svemu sto su učinili za moju sestru i mene. Bile su i teške situacije u životu ali uvek smo imali sve što nam je potrebno da uživamo i budemo srećni - rekao je košarkaški as svojevremeno u emisiji "Kao sav normalan svet".

Podsetimo, Bogdan je sa našom reprezentcijom sinoć stao na crtu Amerikancima i dao sve od sebe da u polufinalu Srbija pobedi, međutim, to se nije dogodilo.

Kurir.rs/Blic

Bonus video:

This browser does not support the video element.

STARS EP 359  Kurir TV