MILUTIN MILOŠEVIĆ KAO SAV NORMALAN SVET! Glumca smo uhvatili kako se vozi gradskim prevozom, evo ko mu pravi društvo HIT PAPARACO

Kurir, Ana Paunković

Milutin Milošević još jednom je pokazao da živi kao sav normalan svet.

Popularnog glumca naš paparaco uslikao je kako se vozi gradskim prevozom u centru grada. Sve vreme je razgovarao s nepoznatim muškarcem, s kojim je i bio u društvu. Oni su odmah seli na poslednje sedište, a nakon nekoliko stanica su i izašli i nastavili sa šetnjom po lepom i sunčanom danu u Beogradu.

Kurir 
foto: Kurir

Milutin se odlučio za kežual autfit, pa je tako na sebi imao crne pantalone i teget majicu, a iako je pokušao da se "zamaskira" crnim naočarima za sunce, to mu nije pošlo za rukom, pa smo ga odmah prepoznali.

Inače, Milošević svoj privatni život krije kao zmija noge, pa se s porodicom nikad nije pojavio u javnosti.

Kurir 
foto: Kurir

- Nastojim da govorim za medije kad zaista imam nekog povoda za to, kad je reč o novom filmu, seriji ili pozorišnoj predstavi - rekao je jednom prilikom glumac.

Podsetimo, Milutin je našoj publici postao poznat po ulogama u filmovima "Beogradski fantom" i "Sveti Georgije ubiva aždahu", a može se pohvaliti činjenicom da je u srodstvu sa čuvenim srpskim lekarom Dragišom Mišovićem, čije ime danas nose Kliničko-bolnički centar na Dedinju i mnoge ulice u zemlji.

Kurir 
foto: Kurir

Kurir.rs

Bonus video:

This browser does not support the video element.

Sceniranje Ćustić 28.05.2023.  Kurir