PROSCURIO SPISAK LJUDI KOJI ĆE UČESTVOVATI U ELITI 8: Od velikih rijaliti zvezda, preko novih imena do poznatih ličnosti...

printscreen YT

Rijaliti učesnica Anita Stanojlović odnela je prvo mesto u "Eliti" koja se nedavno završila, a nestrpljenje raste dok se datum početka nove sezone približava, te fanovi ovog formata jedva čekaju da vide nove učesnike.

Sve oči su uprte u buduće stanare pomenutog rijaliti programa, a spisak potencijalnih učesnika se pojavio na Fejsbuk stranici posvećenoj Eliti 8. Mnoga od imena na pomenutom spisku su već dobro poznata širokoj publici.

printscreen YT 
foto: Printscreen YT

Sudeći po spisku, ponovo ćemo gledati Anu Spasojević, Uroša Stanića, popularnog Gastoza koji je nedavno izašao iz zatvora, bivši zatvorenik Zvezdana Slavnića, ali i Alberta Galorinija, Slađanu Lazić, Natašu Radan, Situ Ahmić, Aleksandru Jakšić, Meli Lakića, Aleksandra, Mariju Jokić i Ivanu Keneski, prenosi Republika.

Rijaliti zvezda Miljana Kulić će biti jedan od učesnika "Elite 8", a poznato je još jedno ime koje će u septembru kročiti u Belu kuću i biti stanar iste.

Osman Karić je na Instagramu objavio fotografiju sa bivšom zadrugarkom Erminom Pašović, te su mnogi posumnjali da će se ona naći u narednoj sezoni rijalitija.

- Čiča Mića još malo gotova priča. Mnogi nas kude, a u septembru će da se čude, a i izlude. Sudija, sviraj kraj, idemo iz ovog pakla u raj - napisao je Osman, pa svojim rimama podrgrejao sumnje o Ermininom ulasku u "Elitu 8".

Damir Dervišagić, Nemanja Nikolić, Petar Aleksić 
foto: Petar Aleksić, Damir Dervišagić, Nemanja Nikolić

Inače, Željko Mitrović, najavio je povratak rijaliti šou programa "Farma" na male ekrane, koja je trajala od 2009. do 2016. godine.

"Zadruga", a ove godine pod nazivom "Elita", već sedam godina se emituje na televiziji Pink i najavljena je osma sezona.

- U septembru u okviru ukupnog slavljeničkog ambijenta, a povodom 30 godina Pinka i trideset različitih događaja i proslava tokom 30 septembarskih dana, biće puštena u rad i nova NARODNA TV. Ideja je da ova televizija bude koncipirana kao Pink na svojim počecima devedesetih! Narodna televizija će i producirati i emitovati i nastavak rijaliti serijala FARMA, tako da će gledaoci u narednoj sezoni imati mogućnost da na Pinku gledaju “Elitu” a na Narodnoj TV “Farmu” - napisao je Mitrović na Instagram profilu.

Telegraf

Bonus video:

This browser does not support the video element.

"U POZADINI SE ODVIJA NEŠTO MNOGO DRAMATIČNIJE OD RATA" Stručnjaci bez dileme: Javnost je svesnija nego što politička elita misli  Kurir televizija