KAĆA GRUJIĆ U BUDVI IMA OGROMNU VILU SA BAZENOM! Komšije otkrivaju detalje koji će vas šokirati

Kurir, Damir Dervišagić

Katarina Grujić ovog leta je radila punom parom na Crnogorskom primorju, ali, za razliku od svojih kolega, ne mora da razmišlja koji hotel da rezerviše jer ima kuću u Budvi.

Petar Aleksić 
foto: Petar Aleksić

Vila na dva sprata, od kamena i betona, nalazi se blizu centra, a dovoljno je udaljena od njega i ušuškana da Grujići imaju svoj mir.

Kurir 
foto: Kurir

- Iskreno da vam kažem, ne znam otkad imaju ovu kuću. Ja sam moju kupila pre desetak godina i oni su već bili tu. Svako leto ih viđam. Katarinin otac Gruja, mnogo duže bude ovde, mesecima. Ranije su Kaća i njena sestra, dok su bile devojke, znale i po mesec, dva da budu ovde. Jako fine, kulturne, ljubazne, jednu ružnu reč ne mogu da kažem - priča nam komšinica i nastavlja:

Kurir 
foto: Kurir

- Ranije, na početku njene karijere, često sam čula Kaću kako peva. Tu, pored njihovog bazena, kupaju se, sunčaju i samo pusti glas, lepo je zvučalo. Sad je sve dosta tiše i kod njih. Dolaze sa porodicama, kad imate malu decu, sve bude prilagođeno njima.

Generalno su divne komšije, nemamo utisak da nam je u komšiluku, tj. meni, na deset metara od kuće, neka poznata, uspešna osoba - završila je naša sagovornica, koju smo tog dana sreli na ulici.

Kurir.rs

Bonus video:

This browser does not support the video element.

DIVAN SHOW S02E40  Kurir TV