MALO KO IMA TAŠTU KAO ŠTO JE IMA ALEKSA AVRAMOVIĆ! Čim stigne u TAZBINU dočeka ga jedan specijalitet, prste da poliže

Kurir

Aleksa Avramović, košarkaš koji je osvojio bronzanu medalju na Olimpijskim igrama, postao je pravi hit na društvenim mrežama. Rođen u Čačku pre 29 godina, Avramović je igrao u Italiji, Španiji i Rusiji, a kao reprezentativac Srbije osvojio je simpatije mnogih. Njegova posvećenost porodici i šarmantna ličnost dodatno su ga približili srcima navijača.

Njegova priča o porodici i ljubavi prema rodnom gradu Čačku inspiriše mnoge mlade sportiste.

Na slavlju u Parizu, Avramović je bio u centru pažnje, ali nije se odvajao od svog oca, pokazujući koliko mu je porodica važna.

- Velika smo familija, držimo se zajedno, i na to sam jako ponosan. U svakodnevnom smo kontaktu i nema toga rođeni brat, brat od strica ili ujaka. Mi smo, jednostavno, braća i šta god kome zatreba tu smo jedni za druge - rekao je u emisiji “Balkanskom ulicom”.

RINA 
foto: RINA

Iako živi u Beogradu, Avramović često posećuje Čačak, gde je upoznao svoju suprugu Teodoru.

- Upoznali smo se u jednom kafiću iako smo se ranije znali iz viđenja. Odmah sam se zaljubio u nju. Osvojila me je normalnošću i dobrotom. O svojoj ženi imam samo najlepše moguće reči - priznao je.

Avramović ne krije da je veliki gurman.

- Mnogo volim klopu, a neko iz porodice uvek se potrudi da me obraduje dobrim ručkom. U poslednje vreme favorit su mi lovačke šnicle, stric sprema roštilj, strina palačinke," otkrio je. Posebno ističe jagnjetinu koju pravi njegova tašta, majka njegove supruge Teodore.

kurir.rs/blic

Bonus video:

This browser does not support the video element.

Aleksa i Nole u transu uz Milicine hitove  Kurir