BOGDAN OGLADNEO POSLE ŽURKE! Isplivala Bogdanovićeva HIT FOTKA! Kapiten pozirao sa fanovima ispred pekare: MREŽE GORE

Dado đilas, Printscreen TikTok

Bogdan Bogdanović još jednim svojim postupkom pokazao je zašto je miljenik nacije. Kapiten naše košarkaške reprezentacije je jutro nakon velikog slavlja naših olimpijaca, kao sav normalan svet, završio u pekari na Autokomandi.

Dado đilas 
foto: Dado Đilas

Očigledno je da je posle žurke popularni Bogi ogladneo, pa je iskoristio priliku da kupi nešto od peciva i ponese kući kako bi na miru doručkovao. Ovaj potez je oduševio i prodavačicu u pekari, ali i jednog dečaka, koji su iskoristili ovaj trenutak kako bi se slikali sa Bogdanovićem za uspomenu. Kako se vidi i na fotografiji, koja je ubrzo postala viralna na mrežama, Bogdan je vrlo rado pristao na selfi iako tu noć nije sklopio ni oka.

Printscreen TikTok 
foto: Printscreen TikTok

Naravno, kao i uvek, košarkaš je bio u sportskom izdanju - beloj majici i šorcu, a kako je i sama prodavačica napisala prijateljima u komentaru, Bogdan je bio i više nego ljubazan, pa će ovaj dan pamtiti do kraja života.

Nemanja Nikolić 
foto: Nemanja Nikolić

Podsetimo, Bogdan već neko vreme uživa u vezi s Milicom iz Novog Sada! Košarkaš Atlante je stariji od svoje nove izabranice pet godina, a prema našim saznanjima, ona mu je, pored porodice, bila i glavna podrška tokom takmicenja u Parizu. Milica je završila Fakultet tehničkih nauka i bavi se dizajnom, a takođe je veliki ljubitelj putovanja.

Dado đilas 
foto: Dado Đilas

Kurir.rs

Bonus video:

This browser does not support the video element.

Bogdanović i Novak na žurci  Kurir televizija