LJUBA ALIČIĆ IZGUBIO DVA MILIONA EVRA! Pevač sve priznao, a njegova žena van sebe: Ovo ne može više ovako

Kurir Televizija

Mnogi pevači zarađuju ogromne cifre, pa tako tokom svojih karijera novac ulože u privatne biznise, nekretnine, automobile i žive na visokoj nozi.

Međutim, ima i onih koji su velike sume novca protraćili, a sve zbog toga što nisu znali da se ponašaju u trenucima kada su zarađivali basnoslovne cifre. Neki novac troše poroke, a jedan od njih je bio i pevač Ljuba Aličić, koji ne krije da je svojevremeno izgubio čak dva miliona evra.

Ivan Stanivuković 
foto: Ivan Stanivuković

- Moja žena je domaćica, nikad nisam dozvolio da radi, ja sam taj koji kolo vodi. Ja joj čestitam jer izdržala je Ljubu Aličića koji je više bio u poslovima, nego kući. Normalno da se kocka (Lepa Lukić) ali ona krije to, ja imam prijatelje koji su kockali. Kockao sam ja, izgubio sam... Izgubio sam najviše dok sam bio predsednik kluba Borac iz Šapca, više sam izgubio na fudbalu, tako da me je koštalo preko dva miliona evra, opština ništa nije davala. Imao sam ja problem sa ženom, kad je videla da ja radim taj posao, sportski, kaže "Ovako ne može". I normalno ja poštujem svoju ženu, mnogo je volim i poštujem i ja sam stao - pričao je Ljuba.

Kurir Televizija 
foto: Kurir televizija

Inače, Ljuba je jednom prilikom otkrio i koliko je najveći bakšiš koji je dobio.

- To je bilo u Berlinu, bila je proslava rođendana. Gazda koji je proslavljao ćerki rođendan je meni, iako je tu bio Šaban, Konjević i još neki pevači, u svega par minuta dao 25.000 evra, bile su novčanice po 500 evra, davao je jednu za drugom - prisetio se folker.

Kurir.rs/ Blic / Preneo: M. J.

Bonus video:

This browser does not support the video element.

SCENIRANJE 04.06.2023. DRAGANA KATIC  Kurir TV