"TAKVA VRSTA BOLA..." Jovana Pajić zbog razvoda umalo završila u Kliničkom centru, evo kako je preživeo Sale: Tužne godine su...

Damir Dervišagić, Kurir Televizija

Jovana Pajić je nedavno progovorila o braku i razvodu sa Aleksandrom Cvetkovićem, te je otvorila dušu i priznala ono što nije godinama.

Dragana Udovičić 
foto: Dragana Udovičić

Bivši bračni par se rastao bez ružnih reči i velike pompe, a oduvek su se trudili da budu u prijateljskim odnosima zbog dve devojčice koje su dobili u najvećoj ljubavi.

Jovanina ispovest o teškoj situaciji nakon razvoda uzburkala je javnost, a pevač posle kraha braka nije mnogo pričao o tome.

Kurir 
foto: Kurir

- Svi znate da sam ja preživeo i bol, i sve... Sve je to normalno, treba preživeti. Jovana i ja smo danas super partneri u roditeljstvu, podjednako smo strogi. Deca su tu da budu deca, a mi smo tu da budemo roditelji. Borimo se, držimo sve konce u rukama. Za decu postoje ograničenja, moraju da nauče da poštuju sebe. Deca ulaze u neke godine kad moramo da budemo budni svi, da pratimo sve. Jovana i ja smo tako vaspitani, imamo decu, nema smisla da pričamo nešto ružno jedno o drugom, tako jeste između nas - govorio je Sale.

Kurir Televizija 
foto: Kurir televizija

Podsetimo, frontmen "Tropiko benda" danas je srećan u ljubavi, a svoju izabranicu krije kao zmija noge i ne želi da priča o emotivnom životu.

Jednom prilikom pevača je sa novom devojkom uhvatila ekipa "Paparaco lova", a pevač je samo jednom progovorio o partnerki koja mu je ukrala srce nakon razvoda.

- Prošle su neke tužne godine, svi smo srećni, zadovoljniji. Korona, razvod, sve je to kočilo. Teško je da se čovek podigne iz takve vrste bola. Ja sam već dugo na pravom putu. Srećan sam, emotivno sam ispunjen. Ljubav utiče na sve, moja devojka i ja smo super par - istakao je Sale.

Bonus video:

This browser does not support the video element.

SREĆNA NOVA GODINA! U vašim domovima i PRVOG JANUARA! Jovana Pajić KONAČNO progovorila o razvodu na KURIR TV!  Kurir TV