ZBOG NIZA SKANDALA OVI PEVAČI SU IZBAČENI IZ GRANDA: Nakon rijalitija postali najintrigantniji par, a onda zauvek raskinuli

Printskrin / You Tube

Najintrigantniji par među "Zvezdama Granda" bili su Milena Ćeranić i Nemanja Stevanović.

Zorana Jevtić, Nemanja Nikolić 
foto: Zorana Jevtić, Nemanja Nikolić

Naime, pevačica Milena Ćeranić i pevač Nemanja Stevanović upoznali su se u muzičkom takmičenju "Zvezde Granda", nakon čega su otpočeli ljubavnu vezu, a onda su 2010. godine kao par ušli u rijaliti šou "Farma".

Boravak pred kamerama doneo je, međutim, brojne nesuglasice. Svakodnevno su se svađali, Nemanja je bio ljubomoran kad god bi se neko približio Mileni, a skandal je kulminirao kada se na imanje uselila Nemanjina bivša devojka, balerina Dragana Milošević.

Printscreen 
foto: Printscreen

Budući da su Milena i Nemanja u to vreme bili najintrigantniji par u Srbiji, Dragana je ozbiljno shvatila svoju ulogu u rijalitiju i nije ih štedela. Svakodnevno ih je provocirala, zbog čega su se njih dvoje stalno svađali.

Printskrin / You Tube 
foto: Printskrin / You Tube

Po završetku rijalitija sve je krenulo po zlu. Saša Popović odlučio je da ih izbaci iz "Granda", a ubrzo potom pevačica i pevač raskinuli.

Milena i Nemanja nisu se rastali u dobrim odnosima i godinama posle raskida nisu komunicirali.

Printskrin/Prva 
foto: Printskrin/Prva

Pevač je danas u srećnom braku sa suprugom Jelenom, sa kojom ima ćerku, a njegova bivša devojka nedavno je istakla da nema loše mišljenje o njemu i da ih čak zastupa isti menadžer.

Kurir.rs/Blic

Bonus video:

This browser does not support the video element.

STARS EP 368  Kurir TV