U ZATVORU DOBILA BATINE, PA ZAVRŠILA U SAMICI! O njenom hapšenju Srbija je brujala, a starleta sad PROMENILA LIČNI OPIS

Damir Dervišagić

Kada biste ovih dana prošli pored Nine Prlje, sigurno je ne biste prepoznali. Razlog tome je njeno lice koje je potpuno promenjeno zahvaljujući raznim estetskih zahvatima.

Bivša učesnica rijalitija "Parovi" Nina Prlja, koja je priznala da je bila u zatvoru zbog sumnje da je pokušala da prokrijumčari 100 grama kokaina u donjem vešu i telesnim šupljinama 2016. godine, prenosili su domaći mediji.

Takođe, nikad nije krila da je korigovala određene stvari na svom telu, poput popunjavanja usana i silikona u grudi. Nedavno se izgleda baš zaigrala sa korekcijama pa sada njeno lice više nema ni nalik onoj Nini Prlji od ranije.

Ona je nedavno posetila doktora u Turskoj kako bi se podvrgla novim estetskim operacijama.

Nina je tada uradila mačje oči i iskosila obrve, pa joj je lice sada toliko zategnuto da su konture skroz drugačije. Takođe, sredila je i nos što dodatno doprinosi da ova starleta više ne liči na sebe. A korisnici društvenih mreža su navodili da je Prlja zategla oči "do pucanja".

Podsetimo, srpska starleta u centar medijske pažnje dospela je kada je uhapšena 2016. godine zbog sumnje da je bila deo organizovane kriminalne grupe koja krijumčari kokain u Ujedinjene Arapske Emirate.

Podsetimo, beogradska starleta Nina Prlja, bila je uhapšena zbog šverca kokaina u Dubai, a onda je pretučena u Centralnom zatvoru u Beogradu.

Naime, kako su tada pisali mediji, do sukoba između Prlje i nekoliko pritvorenica došlo je nakon niza svađa koji je prethodio incidentu.

- Dok su bile na obroku u menzi, Nina joj je prišla, unela joj se u facu i upitala je šta ona ima protiv nje, pošto je navodno nekoliko dana ogovara po zatvoru. Nina je krenula da joj lupi šamar, nakon čega je nekoliko devojka nasrnulo na nju i krenulo da je udara. Odmah su reagovali stražari i razdvojili devojke - pričao je izvor za medije i dodao da je Prlja nakon toga smeštena u samicu, gde nije imala kontakt ni sa jednom osobom.

kurir.rs/blic

Bonus video:

This browser does not support the video element.

STARS EP 368  Kurir TV