OVA DOKTORKA JE ĆERKA MIRJANE ANTONOVIĆ! Bivša ljubavnica Miroslava Ilića bila udata za bogatog KRZNARA, a evo zašto je brak pukao

Nenad Kostić

Mirjana Antonović, bivša ljubavnica pevača Miroslava Ilića, bila je udata za vlasnika kompanije koja se bavi prodajom luksuznog krzna, sa kojim je dobila ćerku. Njih dvoje su dobili naslednicu Dianu, ali njihov brak nije potrajao.

Mirjana je kasnije pričala da je njen suprug bio posesivan.

- Ja sam za njega bila predmet koji nije mogao da pusti, opisala je njihov odnos.

Razišli su se, ali je procedura razvoda potrajala. Mirjana je u međuvremenu upoznala Miroslava Ilića i rodila sina Devina, kome je prvo bilo namenjeno ime Kristijan.

- Kada je Devin napunio šest godina i bio pred kretanje u školu, a Miroslav se nije javljao, Mirjana me je zamolila da Devinu dam prezime, da bude isto kao kod njegove sestre, tako da dete ima manje problema u školi. Ona je bila zadužena za finansijske obaveze oko Devina i njegovo izdržavanje. Pristao sam. Brzo je advokat predao papire i Kristijan je postao Devin u šestoj godini. Od samog početka sam bio u toku sa svim oko njegove tužbe da ustanovi očinstvo. Podržavam ga u borbi i smatram da je veoma važna. Žao mi je što zbog zdravlja neću biti u mogućnosti da lično prisustvujem suđenju u Srbiji, napisao je Daniel u pismu koje je svojevremeno javno objavljeno.

Devin je, kao i njegova polusestra Diana, završio medicinu u Americi i radi kao doktor u jednoj prestižnoj klinici. Diana Antonović je ugledni dermatolog. Udata je, ima ćerku i sina.

kurir.rs/blic

Bonus video:

This browser does not support the video element.

Mirjana Antonović nakon suđenja sa Miroslavom Ilićem  Kurir