ČLAN POPULARNOG BENDA POČEO SOLO KARIJERU, A SADA OBJAVIO PRAVI LETNJI HIT: Publika ovu pesmu traži i po 10 puta za veče!

Bojan Stevanović

Mišo Banjac je muzičar i pevač koji je svojevremeno oduševljavao publiku u "Jet set bendu", a nedavno je otpočeo solo karijeru, pa niže pesmu za pesmom.

Nakon numere "Bilo je za pamćenje", koju je objavio u maju, već u julu usledili su "Drugovi i kumovi", koju Mišo već uveliko izvodi na nastupima i oduševljen je reakcijama publike.

Bojan Stevanović 
foto: Bojan Stevanović

- Presrećan sam što je pesma "Drugovi i kumovi" osvojila srca publike, možda i više nego prethodna. Pevali smo je celo leto, a publika ju je toliko zavolela da su je tražili i po deset puta za veče. Veliku zahvalnost dugujem Aleksandru Sofronijeviću, Dragiši Baši i Ivanu Lekiću, koji su i ovog puta doprineli svemu ovome. Zajedno smo uspeli da stvorimo pravu priču i napravimo muziku koja dopire do srca ljudi - kaže Mišo, koji je pesme objavio u izdanju Sofronijevećeve produkcije "AS STUDIOTON", i dodaje:

Bojan Stevanović 
foto: Bojan Stevanović

- Sada, s velikim uzbuđenjem, najavljujem novu pesmu "Voli me do boli" koja izlazi u oktobru, a na kojoj je radila ista ekipa. Verujem da će ova pesma izazvati jednako snažne emocije i postati nova omiljena melodija svih onih koji me podržavaju na ovom putu. Takođe, radujem se što nastupam u emisiji "Karavan" na RTRS TV, te imam nekoliko zakazanih nastupa s poznatim kolegama. Uskoro ću nastupiti i sa Antoniom Čerkez, učesnicom "Zvezda Granda".

Inače, za pesmu "Drugovi i kumovi" Mišo Banjac snimio je spot koji savršeno odgovara rečima pesme, a možete ga pogledati na linku.

ČLAN POPULARNOG BENDA POČEO SOLO KARIJERU, A SADA OBJAVIO PRAVI LETNJI HIT: Publika ovu pesmu traži i po 10 puta za veče!  Youtube

Bonus video:

This browser does not support the video element.

BILO JE MNOGO EMOTIVNO, ALI JEDAN MOMENAT JE BIO POSEBNO SNAŽAN Aca Sofronijević otkrio šta ga je najviše ganulo na svadbi   Kurir teleivizija