CRTEŽ CECINE VENČANICE U MUZEJU U AMSTERDAMU: Kupila je u Milanu za 100.000 maraka, a evo ko je sve otišao pred oltar u njoj

Nemanja Nikolić, Ger Bosma / Alamy / Alamy / Profimedia

Svetlana Ceca Ražnatović se udala u raskošnoj venčanici o kojoj su danima pisali mediji, a crtež ove kreacije sa venčanja balkanske zvezde se nalazi u čuvenom Rijksmuseumu u Amsterdamu.

Reč je o modelu jednog grčkog dizajnera, a Ceca je ovu venčanicu kupila u Milanu.

Youtube Screenshot 
foto: Youtube screenshot

Kako se svojevremeno spekulisalo u pojedinim medijima, Cecina venčanica je koštala 100.000 maraka.

Ovaj model venčanice godinama nakon Cecinog venčanja bio je jedan od najpopularnijih u Srbiji, te su mnoge devojke birale baš takvu haljinu za svoje venčanje.

Ger Bosma / Alamy / Alamy / Profimedia 
foto: Ger Bosma / Alamy / Alamy / Profimedia

U Cecinoj venčanici se već udala njena rođena sestra Lidija Ocokoljić, ali i snajka Bogdana Ražnatović.

Bogdana je prekrojila Cecinu venčanicu zbog veličine, kako bi je napravila odgovarajućom svom izgledu.

Ceca je sve ove godine čuvala venčanicu u kojoj se i sama udala, a kako smo pisali, bilo joj je neizmerno drago što je i Bogdana izgovorila"da" njenom sinu upravo u toj venčanici.

Nemanja Nikolić 
foto: Nemanja Nikolić

Veljko Ražnatović i Bogdana zakleli su se jedno drugom na večnu ljubav 24. novembra 2019. u kripti Hrama Svetog Save u Beogradu.

Veliko svadbeno veselje za 500 zvanica upriličeno je u luksuznom hotelu u kome su gosti uživali uz najskuplji „rojal meni“ (kraljevski), koji košta 75 evra po osobi.

Meni je uključivao sve vrste pića, kako domaća, tako i strana, a kad je hrana u pitanju na raspolaganju gostima su bila sva jela od tartar bifteka, kraljevske salate šefa Rudolfa, lososa s kokosovim mlekom do patke prelivene sosom od borovnice.

kurir.rs/blic