"NIKO ME NIJE VIDELO, DESILO SE TAKO..." Đani nakon mesec dana otkrio šta se desilo na žurki olimpijaca

Nemanja Nikolić

Folker Radiša Trajković Đani bio je besan na kolege jer ga nisu ispoštovale na žurki Olimpijaca koja je organizovana u čast naših sportista, a na kojoj su nastupali brojni pevači.

Iste večeri, Đani je na društvenim mrežama izrazio nezadovoljstvo zbog svega što mu se desilo.

- Ja dođem u 22h i čekam da ispoštujem moje sportiste i moju familiju. Čekam da pevam… A velike zvezde od mojih kolega naravno održe koncert? A dogovor svi po par pesama! Otišao sam u pet, nisam ni otpevao nijednu pesmu! Izvinjavam se braći i drugovima, nije fer. Bio tu, al’ ponižen“, napisao je Đani na Instagramu, a onda se i oglasio za domaće medije.

Printskrin/Instagram 
foto: Printskrin/Instagram

- Sve što sam želeo da kažem o tome napisao sam jutros. Znači, nije fer, šta sam ja trebao... Da u 7 ujutru pevam? Šta sam ja tu, čistačica? A došao sam prvi u 22h. Novak Đoković i ja smo prvi došli, niko nije bio od kolega, dakle prvi sam stigao - rekao je besno Đani.

"Došao sam da ispoštujem..."

Nakon toga se više nije oglašavao za medije, a sinoć je gostujući u "Amidži šou" imao komentar na nemilu situaciju.

Printscreen 
foto: Printscreen

- Digla se frka, šta je bilo sa košarkašima, da li si pevao, nisi - pitao je Ognjen.

- Jesam pevao, nego me niko nije video da sam pevao (smeh). Desilo se tako, niti ikoga krivim… Ja došao da ispoštujem, ali tako se desilo, idemo dalje. Svi čekaju da nekoga pljujem i ogovaram, ali svako ima svoj put, put šoubiznisa - rekao je Đani.

kurir.rs/blic

Bonus video:

This browser does not support the video element.

RADIŠA TRAJKOVIĆ DJANI  Kurir TV