JEDAN CVET, MUK, TUGA… Potresne slike nakon vesti o smrti Bore Čorbe ispred zgrade u Ljubljani u kojoj je živeo sa ženom

Kurir

Bora Đorđević, frontmen grupe Riblja Čorba preminuo je danas u 72. godini u Kliničko-bolničkom centru u Ljubljani usled jake upale pluća s kojom nije uspeo da se izbori.

Damir Dervišagić 
foto: Damir Dervišagić

Ekipa Kurira se nakon što joj je tužna vest potvrđena, uputila ka zgradi u Ljubljani u kojoj je Bora živeo do smrti sa svojom suprugom Dubravkom Milaković.

Kurir 
foto: Kurir

Tamo smo zatekli tužnu scenu na samom ulazu u zgradu - pored vrata je stajao samo jedan cvet roze boje u čast preminulom Bori.

Kako smo saznali, cvet je iz svoje baštice ubrala i ostavila njegova tužna komšinica samo nekoliko minuta nakon što je saznala vest da je frontmen Riblje Čorbe danas izgubio najtežu životnu bitku.

This browser does not support the video element.

Zgrada u Ljubljani u kojoj je živeo Bora Čorba  Kurir

Podsetimo, naša ekipa je prošle nedelje takođe boravila u Ljubljani, kada smo porazgovarali sa Borinim komšijama, koji su imali samo jednu želju: da Bora izdrži i pobedi, što se nažalost, nije dogodilo.

- Poslednji put sam ga videla pre dva meseca. Jako je druželjubiv. U poslednje vreme je baš bio bolestan, više puta je imao teške upale pluća. Ljubazan je, ovde ga ljudi vole. Fizički se dosta promenio u poslednje vreme, videlo se da boluje. O njemu kao čoveku i komšiji mislim sve najbolje - rekla nam je tad Borina komšinica.

Bonus video:

This browser does not support the video element.

STARS EP 380  Kurir TV