MIRKA VASILJEVIĆ PROGOVORILA O VENČANJU POŠTO SU ONA I VUJADIN OTKAZALI SVADBU: Maštala sam da budem...

Zorana Jevtić

Lepa glumica Mirka Vasiljević i njen suprug, fudbaler Vujadin Savić pojavili su se danas, 5. septembra u najprestižnijem beogradskom restoranu, na venčanju bivše misice i zadrugarke Jovane Ljubisavljević i Cecinog bivšeg dečka, a njenog muža, Bogdana Srejovića. Vujadin se nije pridružio svojoj supruzi u razgovoru, jer kako Mirka ističe, to je zbog njegove profesije, a tema svakako nije bila sport.

Poznato je da su lepa Mirka i Vujadin trebali da se venčaju u maju ove godine, ali nažalost do tog čina nije došlo, jer su imali poslovnih obaveza.

Na početku je otkrila da li će sada imati neku ideju za svadbu.

Damir Dervišagić 
foto: Damir Dervišagić

- Pa, dosta ideja smo se nakrali za 15 godina moram priznati, ali zašto da ne? Neka lepa ideja, nešto što je korisno, praktično, ja sam uvek za to - rekla je Mirka, pa otkriva uz koju pesmu će najviše da se proveseli:

- Ja sam nekako mnogo više na ritam, više volim ritam. Nekada reči i osvestim i ne osvestim u nekoj pesmi, ali je ritam taj koji me više voli. Čak i u mojoj široj i daljoj familiji, čim se čuje harmonika ili tako neka dvojka, svi pogledi su ka meni uprti.

Zatim je progovorila o svadbi koju svi toliko dugo iščekuju.

- Pa malo je bezveze da pričam datume ili godine, a da ne održimo obećanje. Red je stvarno da se napravi ta svadba, prvenstveno zato što smo oboje iz tradicionalnih porodica i stvarno volimo ova veselja, ali nije to mala organizacija. Tako da kada budemo imali šest meseci mirnog dela života, da nije meni haos oko mog posla, oko njegovog, ali i više ja oko svog, onda ću imati više vremena kao žena da detaljišem nešto dalje. Nije nam to sad aktualna baš tema svakodnevno, ali nekada se toga dotaknemo. A kako smo stariji, iskusniji i Bogu hvala mudriji, nekako više gledamo na praktičnost i na zabavu za pamćenje sa našim ljudima nego kada sam bila mlađa, kada smo razmišljali i o salvetama i o, ne znam, koliko haljina ću da presvučem - iskrena je Mirka.

- To je naravno bilo da ja budem sebi posebna kad se pogledam u ogledalo da bude više venčanica i tako dalje, a sad je praktičnije - odgovarila je glumica.

Podsetimo, glumica je nedavno za Stil otkrila zašto do svadbe u maju nije došlo:

- I Vujadinov i moj posao pun je neizvesnosti, pa kad moj muž dobije taj kratki odmor, želim da ga zadržim za nas, da radimo šta nam je volja. I tako, iz godine u godinu, očas prođe 15! Sad je mnogo veći i broj ljudi koji treba da nam dođe na svadbu. Želeli smo da krajem maja imamo veliku privatnu proslavu, ali meni je upao ovaj projekat s kuvanjem baš tih dana. Opet se mimoilazimo, ali znam da će svadba doći baš kad bude trebalo.

kurir.rs/Telegraf

Bonus video:

This browser does not support the video element.

MIRKA VASILJEVIĆ OTKRILA MAJČIN SAVET ZBOG KOJEG I DALJE IZGLEDA KAO DA JE U 20-tim: Nisam ga samo čula, već i osvestila!  Kurir televizija