VODITELJI OPLELI PO VERI MATOVIĆ: Ljuti se kada joj stavimo godine u zagradi! Možda joj više odgovara da stavimo kilažu (VIDEO)

Damir Dervišagić, Kurir Televizija

Vera Matović, dama sa osmehom koji nikada ne silazi s lica, a glasom koji odzvanja scenom već decenijama, ponovo je u centru pažnje zahvaljujući emisiji Stars specijal.

Kurir Televizija 
foto: Kurir televizija

Voditelji Aleksandar Panić i Olivija Jontić su, uz dozu humora, podelili zanimljive trenutke sa popularnom pevačicom, otkrivši poneku zabavnu anegdotu iz života ove ikone narodne muzike.

- Čak sam se jednom snimao sa Verom dok je pevala 'Miki, Milane', ona mi je pevala direktno - prisetio se Panić s osmehom.

Kurir Televizija 
foto: Kurir televizija

- A onda ste se posvađali? - našalila se Olivija Jontić.

Panić je brzo demantovao:

- Nismo se posvađali, nego prosto... Vera se, znate, ljuti kad u tekstu o njoj u zagradi stavite koliko ima godina.

- Pa, dame se ne pitaju za godine, možda joj više odgovara da stavimo kilažu - našalila je Jontić.

This browser does not support the video element.

VODITELJI OPLELI PO VERI MATOVIĆ: Ljuti se kada joj stavimo godine u zagradi! Možda joj više odgovara da stavimo kilažu  Kurir televizija

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj 109 za korisnike MTS Iris TV, na kanalu 9 za korisnike m:SAT TV, Supernova i Yettel Hipernet TV, na kanalu 108 za korisnike BeotelNet, na kanalu 8 za korisnike Orion telekoma i na kanalu broj 112 za korisnike Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme M:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

This browser does not support the video element.

CELA DONJA VILICA MI JE PUKLA, MESO MI JE BILO NA ZUBIMA!" Vera Matović PRVI PUT progovorila o teškoj saobraćajnoj nesreći  kurir televizija