JEDNA VENČANICA SKROMNA I JEDNOSTAVNA, A DRUGA GLAMUR I RASKOŠ: Jovanine dve potpuno različite haljine ostavile bez daha (FOTO)

Printscreen, ATAIMAGES

Učesnica rijalitija "Zadruga" Jovana Ljubisavljević bila je u ozbiljnoj je vezi sa 14 godina starijim biznismenom Bogdanom Srejovićem, bivšim dečkom pevačice Cece Ražnatović, a nedavno se ljubavni par venčao u strogoj tajnosti.

Printscreen/Instagram, Nemanja Nikolić 
foto: Printscreen/Instagram, Nemanja Nikolić

Mesec i po dana kasnije bračni par je organizovao gala svadbu u srcu Beograda i obavio građansko venčanje nakon koga je usledila luda žurka.

Jovana je za ove dve prilike izabrala potpuno različite venčanice.

Za ceremoniju u manastiru bivša misica je nosila svedenu belu haljinu koja je po sebi imala bisere, a nekoliko dana je ova venčanica bila tema komentarisanja.

Printskrin/Instagram 
foto: Printskrin/Instagram

Na društvenim mrežama se mnogo govorilo o njenoj skromnosti i jednostavnosti, a Jovana je ponosno objavila i video na Instagramu gde je pokazala svaki detalj na haljini.

This browser does not support the video element.

Venčanica Jovane LJubisavljević  Instagram/ljubisavljeviceva

Kada je u pitanju svadba, venčanica je bila sve suprotno od prethodne, raskošna i u stilu princeze.

Duboki dekolte je hrasio prednju stranu, dok su se pozadi videla do pola gola leđa. Jovana je ovoga puta nosila skupljenu kosu u visoki rep za razliku od svečane ceremonije u manastiru gde je imala svoju prirodnu puštenu kosu.

This browser does not support the video element.

Bogdan i Misica stigli na venčanje   Kurir

Bonus video:

This browser does not support the video element.

Jovana Ljubisavljević otišla da se pomoli Svetoj Petki na Kalemegdanu  Kurir