"KATASTROFA" UZDRMALA INTERNET: Tea i Azis objavili duet, pevačica raspametila fanove 9 dana pred Arenu: Spoj koji je Balkan čekao

Printscreen

Devet dana pred njenu prvu od dve Beogradske arene, Tea Tairović "uzdrmala" je internet objavljivanjem duetske pesme sa najvećom bugarskom zvezdom, Azisom!

Da su snimili pesmu držali su u strogoj tajnosti sve do pre nekoliko dana, kada je saradnju najavio Azis. Njegov moćni glas i pojava savršeno su se uklopili sa svim onim što Tea ima da ponudi, pa ne čudi što su fanovi saglasni u tome da je ovo "spoj koji je Balkan čekao".

"KATASTROFA" UZDRMALA INTERNET: Tea i Azis objavili duet, pevačica raspametila fanove 9 dana pred Arenu: Spoj koji je Balkan čekao  Youtube

Od trenutka kada je Azis objavio vest o duetu sa Teom oboje dobijaju na stotine poruka sa jednim pitanjem - da li će se pojaviti kao gost na njenim predstojećim koncertima u Beogradskoj areni, 21. i 22. septembra, ali ni jedno ni drugo nisu želeli da govore o tome.

Ukoliko Azis dođe u Beograd to će biti veliki presedan kada je on u pitanju, jer važi za nekoga ko je "vrlo težak" kada su gostovanja i javna istupanja u pitanju.

Podsetimo, Tea je gostujući na Radio-televiziji Srbije pre nekoliko dana potvrdila samo tri gosta - Vojaža, Nućija i Sanju Vučić.

Bonus video:

This browser does not support the video element.

Tea Tairović stiže u studio RTS-a  Kurir televizija