BISER IZ BATOČINE ZAPEVALA HIT DRAGANE MIRKOVIĆ IZ 1986. GODINE! Nina Vlajković oduševila sve pesmom omiljene pevačice

Mlada pevačica Nina Vlajković zapevala je pesmu "Oprosti za sve", koju je Dragana Mirković snimila dok je bila deo Južnog vetra

Privatna Arhiva, Petar Aleksić

Dragana Mirković omiljena je pevačica mnogim koleginicama koje grade muzičku karijeru.

To potvrđuje i mlada nada Nina Vlajković koja često izvodi hitove muzičke zvezde.

Gostujući u emisiji kod Ognjena Amidžića, Nina je otpevala pesmu  "Oprosti za sve", koju je Luče iz Kasidola snimila još 1986.godine. Ta numera našla se na trećem albumu muzičke zvede, a za nju ju je napravio čuveni tekstopisac i kompozitor Miodrag M. Ilić poznatiji kao Mile Bas. Tvorac "Južnog vetra" je u jednom od intervjua govorio kako je odmah znao da će Dragana na pravi način da iznese ovu numeru. Iako je pesma veliki hit, Mirkovićeva je retko peva na svojim koncertima i natupma, ali ju je Vlajkovićeva uvrstila u svoj repertoar.

Privatna Arhiva 

Otkako se pojavila na muzičkoj sceni Nina se izdvojila po tome što izvodi zahtevne pesme, ali i one koje retko kada možemo da čujemo da ih istaknuti umetnici izvode gotujući u muzičkim miijiama. Zato je Nina na društvenim mrežama podelila snimak iz Amidži šou-a dok peva hit muzičke dive, tagovala je i ostavila srce u znak zahvalnosti. 

Prin Creen Youtube 

Bonus video

This browser does not support the video element.

Dragana Mirković  Kurir