Pčelica godinama u vezi sa oženjenim biznismenom, a sprema se i afera u pozorištu

Sedi vodi Pčelicu na luksuzne destinacije, kupuje joj skupocene poklone, dobila je sat, nedavno je promenila auto i, naravno, stan

Kurir štampano


Sve što je lepo kratko traje, ne kažu za džabe mudri ljudi. Tako i ovo naše lepo vreme i leto prođe i sad nam dolaze tmurni jesenji dani, ali važno je da nam tračevi sijaju punim sjajem.
Ove nedelje čista ekskluziva. Da nisam videla svojim očima, pitanje da li bih u to poverovala, ali to što vam pišem je pouzdano i potvrđeno. Jedna voditeljka, zvaćemo je Pčelica, godinama je u šemi sa oženjenim biznismenom. Nju, naravno, nećete videti nigde s njim u Srbiji, ali ja sam imala tu sreću da naletim na njih na letu za Nemačku.

Pčelica je prva došla na aerodrom, sama se čekirala, isto tako prošla pasošku kontrolu i došla do gejta. Kako to biva, sama je sela na stolicu pored prozora i taman kad sam krenula da joj se javim, markantni gospodin joj prilazi i dodirne po ruci. Gle, gle, čuda, tu je i njen čarobni osmeh od uva do uva i ja sam se povukla sa strane da ne smetam, a sve da posmatram. Trudili su se oni da budu kao neki prijatelji, poznanici, da tako deluju, ali možda mogu da prevare stujardese i pilota, ali mene ne. Jasno je kao dan da su se zajedno negde zaputili. Nije ni važno gde idu, koliko je važno to da je voditeljka otkrivena.

Kurir štampano 


Toliko se skrivala svih ovih godina, a onda je došla jedna mala abronošica i u nekoliko minuta saznala sve. Naravno, telefonom sam zabeležila zajedničke trenutke pre poletanja i kasnije saznala ko je dasa, zvaćemo ga Sedi. U pitanju je uspešan čovek, suprug i otac čak troje dece. Mašala! Svaka čast, neko bi rekao, ali ne i Pčelica. Ona godinama pokušava da ga razvede, ali uzalud. Nikako joj to nije pošlo za rukom. Ali da je galantan prema njoj, to jeste. Vodi je na luksuzne destinacije, kupuje skupocene poklone, dobila je sat, nedavno je promenila auto i, naravno, stan. Doduše na periferiji, ali dobro, opremila ga je kako dolikuje. Zasad je to to u vezi sa Sedim i Pčelicom, a ja ću da vam nagovestim da radim na jednoj novoj aferi između poznatog glumca i njegovog angažmana s jednom produkcijom.
Tu se dešava neka muljaža, ali čekam detalje da bih vam predočila sve informacije kako dolikuje. Dotad, toplo se obucite, a ja ću da vas grejem novim pričicama.

Bonus video

This browser does not support the video element.

KARLEUŠA JAVNO POZVALA CECU NA DUEL: Volela bih da se nađemo oči u oči pred kamerama! Ne bi mogla da mi parira, pala bi u moju senku  Kurir televizija