KASANDRA STIŽE U SRBIJU ZA 30.000 EVRA! Otkrivamo sve detalje dolaska zvezde latino sapunica Koraime Tores u Beograd

Čuvena Kasandra boraviće u našem glavnom gradu tri dana i biće smeštena u predsedničkom apartmanu jednog hotela

Printskrin / You Tube

Koreima Tores, glumica koja je u Srbiji postala poznata devedesetih zbog uloge Kasandre u istoimenoj sapunici, stiže u Srbiju krajem septembra.

Latinoamerička zvezda će se priključiti ekipi serije "Igra sudbine". Iako je pre nekoliko meseci bilo reči da će se čuvena Kasandra pojaviti u trećem nastavku "Južnog vetra", ispostavilo se da je prihvatila učešće u najdugovečnijoj domaćoj telenoveli.

Printskrin Instagram 

Kako Kurir saznaje od izvora dobro upućenog u organizaciju dolaska Toresove, njen boravak u Srbiji produkciju će koštati 30.000 evra.

- Koreima Tores će u Srbiji boraviti tri dana. Svaki minut njenog boravka je do detalja isplaniran. Odsešće u predsedničkom apartmanu jednog hotela i biće joj ispunjene želje koje je uputila organizatorima. Bila je skromna, to mogu reći. Ona želi da vidi neke znamenitosti glavnog grada koje nije videla kad je pre izvesnog vremena bila u Srbiji. Tada je isprobala brojne naše kulinarske specijalitete, koji su joj se dopali, i zbog toga ponovo želi da okusi naša jela. Probala je pitu, mućkalicu i rakiju. Ono što sada želi da proba su naša vina, što će joj, naravno, biti omogućeno - rekao je naš izvor i dodao:

- Njoj za dolazak nije bio presudan honorar. Mnogo joj se dopala uloga, sve je dogovoreno u prethodnom periodu i produkcija sada samo očekuje da dođe - završava naš sagovornik.

Printscreen/Prva TV 

Podsetimo, popularna glumica je prilikom dolaska 2017. godine, osim Beograda, posetila i Novi Sad i Niš. Kako je tada rekla, Srbija ima posebno mesto u njenom srcu.

- Vidim da ste dobar narod, puno mi je srce i sve vas mnogo volim - rekla je tada Koreima.

Ranije ove godine ona je dala intervju za srpske medije, u kojem je rekla da živi u Bogoti, u Kolumbiji, i da se više bavila pozorištem nego serijama i filmovima. Tom prilikom je oduševljeno pričala o našoj zemlji i priznala da želi ponovo da dođe, što će joj sada biti ispunjeno.

Pritnscreen 

- Sanjam da se vratim u Srbiju! Bila sam veoma srećna dok sam bila kod vas, to mi je jedna od najdražih uspomena u životu. Ljudi su bili ljubazni, pažljivi i puni podrške. Cenim ljubav koju sam devedesetih godina dobila od vas, čuvam je u srcu i dan-danas - poručila je Koreima u aprilu ove godine.

Stars 

 Bonus video

This browser does not support the video element.

KREĆE BORBA ZA 1.000.000 DINARA! Nova zabavna emisija na Kurir televizijI sa DNEVNOM, NEDELJNOM I GLAVNOM NAGRADOM: Kuvanjem i druženjem do pobede!   Kurir televizija