"SEVERINA JE MISLILA DA ĆE ME POVREDITI, ALI SE GRDNO PREVARILA!" Jelena Karleuša udarila na pevačicu: Sada tačno znamo kakva je žena

Jelena Karleuša je u emisiji "Puls Srbije" otvoreno govorila o sukobu sa Severinom, ističući da je pevačica sama sebi zatvorila vrata u Srbiji zbog nepoštovanja našeg naroda. Karleuša je otkrila i kako je Severina pokušala da je povredi slanjem privatnih poruka njenog bivšeg muža, ali Jelena je na to odgovorila: „Nije me povredila"

Kurir TV, Ana Paunkovic

U emisiji "Puls Srbije," Jelena Karleuša je pokazala zašto je jedna od najglasnijih javnih ličnosti kada je u pitanju odbrana Srbije i njenog naroda. Njena otvorena i jasna poruka Severini Vučković, pevačici koja je godinama pokazivala neprijateljstvo prema Srbiji, nije ostavila prostora za sumnju. Karleuša je osudila Severinino ponašanje, tvrdeći da je sama sebi zatvorila vrata u zemlji koja joj je pružila šansu za karijeru.

- Ne mislim da je Severini zvanično zabranjen ulaz u Srbiju, ali ona je sama sebi zatvorila ta vrata. Ne možeš vređati jedan narod, prozivati ga na svaki način, a onda očekivati da te dočeka raširenih ruku. Beograd je epicentar Balkana, ovde se prave velike karijere, i nema mesta za one koji nemaju poštovanja prema Srbiji. Ništa nikad neće biti ispred moje zemlje - rekla je Karleuša sa ponosom u glasu.

Petar Aleksić  Jelena Karleuša na Kurir TV

Ona je još jednom potvrdila koliko joj je važno da brani čast Srbije i srpskog naroda, koji su više puta bili na meti Severininih izjava i stavova.

- Uvek ću voleti sve narode, ali Srbiju ću braniti po svaku cenu. Niko ne može da dolazi ovde, zarađuje u ovoj zemlji i usput je ponižava. To ne prolazi kod mene - izjavila je pevačica, očigledno uzbuđena zbog svega što se godinama događa.

This browser does not support the video element.

"SEVERINA JE MISLILA DA ĆE ME POVREDITI, ALI SE GRDNO PREVARILA!" Jelena Karleuša udarila na pevačicu: Sada tačno znamo kakva je žena  Kurir televizija

Karleuša se dotakla i lične prepiske koju joj je Severina poslala, pokušavajući da je povredi na privatnom planu. Ali Jelena, kao prava lavica, nije se dala slomiti.

- Još jedna stvar u vezi Severine, misleći da će da me povredi, kada sam joj se obratila da ostavi moj narod i zemlju na miru, poslala mi je prepisku sa mojim sada bivšim mužem. Nije znala da sam mnogo takvih dopisivanja ja dobila i da me ništa to nije iznenadilo. Tu se malo Severina zeznula, ali i to mnogo govori o njoj koja se dopisivala sa oženjenim čovekom.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj 109 za korisnike MTS Iris TV, na kanalu 9 za korisnike m:SAT TV, Supernova i Yettel Hipernet TV, na kanalu 108 za korisnike BeotelNet, na kanalu 8 za korisnike Orion telekoma i na kanalu broj 112 za korisnike Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme M:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

 Bonus video:

This browser does not support the video element.

JELENA KARLEUŠA PROGOVORILA O NOVOM PARTNERU: Ta osoba će stajati pored mene i ispred mene, Duško to nikada nije uradio   Kurir televizija