OVO JE NOVI VODITELJ "ZVEZDA GRANDA"! Popularni pevač za kom su ludele sve devojke se oženio lepoticom, a sada se vraća na staru scenu!

Kurir

Juče je počelo snimanje nove sezone takmičenja "Zvezde Granda", a novi-stari voditelj pričljučio se dobro poznatoj i uigranoj ekipi.

Reč je o pevaču Milanu Mitroviću, koji će od sada biti voditeljski par sa koleginicom i Anom Sević.

Petar Aleksić 

On uživa u srećnom braku sa atraktivnom suprugom Bojanom sa kojom ima dve ćerke.

Oni su nedavno dobili drugu naslednicu kojoj su ponosni roditelji dali ime Kasija, a pevač je nedavno otkrio kako se snalazi u ulozi oca.

- Kada sam po prvi put postao otac to je za mene bilo neko novo iskustvo, a sada mi je sve to normalno i jednostavno – rekao je Mitrović, pa nastavio:

– Iskren da budem kada je moja supruga ostala po drugi put trudna bio sam ubeđen da će biti dečak, iz kog razloga ne znam, ali sam presrećan što je još jedna princeza stigla u naše kraljevstvo. Zaista je istina ono što ljudi kažu da je najbitnije da su deca zdrava. Voleo bih naravno jednog dana da porodicu upotpunimo sa sinom, ali nikada se ne zna. Moje cure su divne i mislim da je sa devojčicama lakše – iskreno je odgovorio pevač.

Petar Aleksić 

Tokom takmičenja u „Zvezdama Granda“ žene su ludele za njim, a nedavno je otkrio da je njegova supruga ljubomorna.

– Nadam se da je i danas situacija ista, ali ja ne mogu svu tu ljubav svim tim ženama da uzvratim kao što sam mogao nekada. Šalim se naravno, moja supruga zna čime se ja bavim, od prvog dana je znala i moguće da joj u nekim trenucima nije bilo baš nešto drago, ali u suštini je skroz u redu što se toga tiče. Verujemo jedno drugom – objasnio je Mitrović za" Grandonline".

This browser does not support the video element.

Zvezde Granda  Kurir TV