OGROMNO IZNENAĐENJE NA ESTRADI! Uraganke ostaju bez jedne članice, otkriven razlog

RTS, Gordan Jović, Nikola Ristić

Uveliko traje potraga za novom članicom grupe.

Grupa "Hurricane" pre dve godine predstavila je nove tri članice Mionu Srećković, Saru Kouroumu i Jovanu Radić koje su zamenile Ivanu Nikolić, Sanju Vučić i Kseniju Knežević.

Ubrzo zatim, njih tri izbacile su prvu pesmu "Poljupci u zoru" koja je za kratko vreme postala veliki hit i sve se činilo da će Sara, Jovana i Miona ponoviti uspeh predhodnica.

Screenshot 

Međutim, kako mediji saznaju, nakon samo dve godine Miona Srećković izlazi iz grupe o čemu je nedavno obavestila menadžment ali i ostale članice.

Prema saznanjima Miona je u drugom stanju i uskoro odlazi na trudničko.

Printscreen 

- Miona je obavestila ceo tim da se povlači iz grupe i da krenu da traže novu članicu. Ona je već tri meseca u blagoslovenom stanju i uskoro se povlači sa estrade. Svi su vesti prihvatili lepo i poželeli sreću Mioni koja planira da se vrati u Pariz gde će tokom trudnoće nastaviti studije - govori dobro obavešten izvor.

Inače, kako se dalje saznaje, uveliko traje potraga za novom članicom grupe koja bi do početka naredne godine trebalo da bude predstavljena javnosti.

Kurir.rs/Telegraf

Bonus video:

This browser does not support the video element.

"ŠTO MANJE DAJE PAŽNJE, TO JE PRIVLAČNIJI" Uraganke o tome kako im prići: Nemojte sa KRINDŽ forama 'idem na kafu, a fali mi šećer'  Kurir televizija