JELENA KARLEUŠA NA "NETFLIXU"! Ona je prva srpska pevačica koja je uspela u tome: U seriji poznate svetske zvezde dobila najlepše komentare! (VIDEO)

Jelena se sada našla i u seriji Ronaldove izabranice!

Printscreen

Nakon velikog uspeha koji je postigla nakon što se pojavila na nedelji mode u Parizu i prošetala modnom pistom, Jelena Karleuša se našla i na najpoznatijoj filmskoj platformi "Netflix"!

Naime, dobro je poznato da je pop diva upoznala i sprijateljila se sa mnogim svetskim zvezdama, a jedna od njih je i model Georgina Rodrigez, supruga fudbalera Kristijana Ronalda.

Miloš Miletić 

Naime, poznato je da su dve dive brzo pronašle zajednički jezik, te su se uz poslovnu saradnju i sprijateljile, a Jelena se sada našla i u seriji Ronaldove izabranice!

Ona je objavila epizodu u kojoj je prikazana nedelja mode "iza kulisa", a jedna od zvezda koja se našla u kadrovima je upravo Karleuša.

Miloš Miletić 

U jednoj sceni Georgina hvali kreaciju pevačice, ističući da je oduševljena njenim talentom i ukusom.

- Uvau, vidi ovo! Kako joj je dobro odelo! - rekla je Georgina

- To je njeno - rekla joj je saradnica.

- Stvaro?! Ne mogu da verujem - oduševljeno je rekla fudbalerova supruga.

- Savršeno je! - složile su se.

Jelena je isečke serije na kojima je u kadru objavila na društvenoj mreži Ibnstagram uz komentar:

- Nikada nisam mislila da ću videti sebe slučajno, gledajući "Netflix". Hvala, Georgina, na divnim rečima! Dokumentarac ti je sjajan!

 Bonus video:

This browser does not support the video element.

JELENA KARLEUŠA PROGOVORILA O NOVOM PARTNERU: Ta osoba će stajati pored mene i ispred mene, Duško to nikada nije uradio   Kurir televizija