DEČKO ISKEŠIRAO 4.000 € ZA NOVE SILIKONE! Pevačica skinula 18 kilograma, a sad se pohvalila bujnim dekolteom

Influenserka promenila izgled.

Nikola Anđić

Influenserka i pevačica Ruža Rupić (23) uživa u ljubavi sa svojim dečkom, koji ju je sada počastio silikonima.

Ruža ne krije da podržava estetste korekcije, a sada joj se želja ostvarila, te se podvrgla operaciji povećanja grudi. Ruža je na Instagramu podelila fotografiju iz bolnice na kojoj se vidi da su joj grudi obmotane.

Kako se navodi, ovaj estetski zahvat platio je njen dečko, koji je iskeširao oko 4.000 evra, koliko se kreću ovakve operacije.

Inače, njen partner ne žali novac kada je ona u pitanju, a Rupićeva ne krije da je on obasipa poklonima. Njih dvoje su bili na odmoru u Dubaiju, a nedavno je dobila i skupoceni nakit.

Skinula 18 kilograma za dva meseca
Podsetimo, pevačica je uspela da za dva meseca skine čak 18 kilograma, što joj nije bilo ni malo lako. Tako je sa 78 kilograma uspela da "spadne" na 60, a tokom celog perioda dijete bila je pod lekarskim nadzorom.

- Stvarno sam izgledala kao mečka Božana! - rekla nam je Ruža jednom prilikom i otkrila da je bila na keto dijeti.

- U pitanju je keto dijeta. Od svih dijeta na kojima sam bila, najveći “posao” mi je ona uradila i stvarno sam prezadovoljna.Vidi se po meni da sam se prepolovila - rekla je ona, pa otkrila koju grupu namirnica je izbacila iz ishrane.

Profimedia 

- Ne unosim ugljene hidrate i šećere, unosim samo proteine. Postepeno sam ubacivala meso i određenu hranu, ali to kada sam već počela da mršavim. Sve vreme sam jela ono što su mi lekari odredili - istakla je ona jednom prilikom, te otkrila da je do savršnog izgleda deli još nekoliko koraka.

- Volela da smršam još četiri kilograma - istakla je Ruža jednom prilikom.

Kurir.rs/Blic

 Bonus video:

This browser does not support the video element.

STARS EP 386  Kurir TV