GOCA LAZAREVIĆ OTKAZALA SVE: "Biram da se povučem, ne pristajem na ucene, podmetanja i sabotaže"

Naime, kako je navela pevačica na Instagramu otkako je zakazala koncerte imala je mnogo problema, te sada želi da se dostojanstveno povuče

Kurir Televizija

Pevačica Goca Lazarevićsaopštila je fanovima da otkazuje koncerte koji su bili zakazani za oktobar u Nišu i Čačku.

- Od kada samo zakazali koncerte u Nišu i Čačku, počele su neprestane sabotaže i opstrukcije tog projekta zato što sam htela sama. Biram da se dostojanstveno povučem iz ove priče. Na ucene, podmetanja i sabotaže, ne pristajem – započela je Goca objavu i dodala.

Kurir Televizija 

- Hvala svima koji su kupili karte, učinili ste me najsrećnijom ženom na svetu. Novac će vam biti vraćen automatski na račin kojim te platili karte. Zauvek vaša Goca, vidimo se u nekom drugom filmu – napisala je pevačica.

Printscreen 

Podsećamo, pevačica je nedavno ušla i u sukob sa Zoricom Marković i Milicom Dugalić, a razlog rasprave bio je "rijaliti".

Naime, pevačica je sa vrlo ironičnim stavom govorila o ulasku u takve formate, a kroz nekoliko dana i Milica i Zorica su je osudili zbog toga, te su komentarisali njen fizički izgled i sve ono o čemu je javno govorila.

 Bonus video:

This browser does not support the video element.

UHVATIO ME ZA KOLENO, A JA SAM GA ODALAMILA U GLAVU! Goca Lazarević o tuči na nastupu: Kad sam videla ko je nije mi bilo svejedno!  kurir televizija