NAKON ŠTO JE MIMAS PREVARILA GRUJU, UROŠ I ON SE SUOČILI! Nikad veći haos u rijalitiju (VIDEO)

Gruja je odmah napao cimera i nazvao ga čovekom bez kodeksa, dok se Uroš branio tako što je svaljivao krivicu na Mimu

Printscreen

Nikola Grujić Gruja prišao je danas Urošu Rajačiću, koji se sinoć ljubio sa Grujinom bivšom devojkom Mimom Šarac. Gruja je odmah napao cimera i nazvao ga čovekom bez kodeksa, dok se Uroš branio tako što je svaljivao krivicu na Mimu.

- Ja ne verujem šta gledam, to nije ista osoba sa kojom sam bio tri godine. Boli me uvo koliko ćete biti zajedno, kod mene nazad nema, jedan poljubac sa drugim muškarcem i to mi se na oči ljubi sa drugim. Rekao sam joj da mi ne treba da gubim honorare - rekao je Gruja.

- Ona se ili toliko zaljubila ili je boli ku*ac, mi svi treba da obavimo razgovor - rekao je Rajačić.

Printscreen 

- Ti uopšte nemaš kodekse kao muškarac da ne otimaš devojke od drugih, ti svima radiš iza leđa. Tako si isto i Ivanu uradio - rekao je Gruja.

- Nisi u pravu brate, to nije sve tako kako pričaš. To se sve u sekundi desilo, meni je ovo isto sve bolesno što se desilo - rekao je Rajačić.

- Ti nisi ispao čovek, kodeks nula ali opet ona je kriva, da nije htela ne bi ništa bilo. Znači do nje je, ti si njen izbor tako da pičite dalje. Ja o njoj neću pričati ružno, jedino ako me bude prva podbadala. Meni je ovo sve stanje šoka kao da sanjam sve to - rekao je Gruja.

 Bonus video:

This browser does not support the video element.

Mensur o rijaliti ucesnicima i emotivnom zivotu: Ludo volim, ali sam sam  Kurir