Stanija Dobrojević i Vladimir Tomović stavili su tačku na svoju ljubav koju su i započeli u rijalitiju.

vlada.jpg
Printscreen 
foto: Printscreen

Starleti nimalo nije bilo pravo što je javno ostavljena, pa je otišla u pab da se smiri i razmisli o svemu.

stanija.jpg
Printscreen 
foto: Printscreen

Veoma brzo, uputila je svom bivšem poruku gledajući pravo u kameru, kao što bi verovatno i u njega. Besnela je, u neverici, pa osula nikad oštriju paljbu, a zatim pokupila svoje stvari i napustila pab.

"Ne mogu da lupam glavom šta je razlog. Žao mi je što sam uopšte prihvatila poziv večeras, jer sa tobom Vladimire ne može da se priča. Niti preko poruka. Samo uživo! Samo zračiš i mračiš, najviše sam besna na samu sebe, jer je trebalo još ranije da znam da ne možeš ti sa ovakvim stvarima da se nosiš. Ne znam šta da mislim, kao volim te, ali ultimatumi, levo, desno... Ti si klasični folirant i da tvoje 'volim te' i sve što si pričao okači mačku o rep! Neću te spominjati više ovde, neću te komentarisati, ne želim nijedno pitanje u vezi sa tobom, ne želim više da te čujem, ni da te vidim. Nisi bio tu, gledao si me, dok se svađam sa Zoricom, Rebekama, Ljubama... o teškim temama... lepili su mi etikete razne, a tebi je problem bio Čolak?! Žao mi je što sam bilo šta petljala sa tobom. Nisi ti tog kalibra da se nosiš sa ovakvom devojkom", zaključila je ona.

"Junačino crnogorska, m*donja veliki, j*bo te Bane Čolak..." odbrusila je za kraj Stanija.

Podsetimo, Stanija i Vladimir započeli su vezu u rijalitiju, te je na kratko vreme i nastavili po izlasku. Odnos je tada postao turbulentan te se u nekoliko navrata navodno i prekidao. Pošto se starleta vratila pred kamere kao zauzeta devojka, mnogi su bili uvereni da je crnim danima došao kraj. Međutim, ovaj javni raskid teško da će pasti u zaborav.

Inače, Stanija Dobrojević napustila je rijaliti kuću zbog zdravstvenih problema, a po oporavku rešila je da se vrati. Vladimir je bio diskvalifikovan zbog fizičkog napada.

On se, inače, oglasio putem Instagrama pa poručio da "ko god da je zvao i prekidao vezu" - da sve ide njemu na čast. Naime, on jeste zvao da bi raskinuo, ali je na kraju kada ju je video rekao kako je voli.

clipboard01.jpg
Instagram Screenshot 
foto: Instagram screenshot

"Jedini način da je čujem bila je ova prevara. Osudite me sada svi. Slobodno. Neka to bude moj jedini greh. Greh jer volim", emotivan je bio Tomović.

Kurir.rs/Foto: Printscreen