DEJAN DRAGOJEVIĆ KONAČNO POKAZAO ZUBE: Sramota me s kim sam bio i ŽIVEO! Dalila se posle njegovih reči RASPALA OD SUZA! (VIDEO)
Foto: Printscreen

NIJE MU VIŠE PRAVO

DEJAN DRAGOJEVIĆ KONAČNO POKAZAO ZUBE: Sramota me s kim sam bio i ŽIVEO! Dalila se posle njegovih reči RASPALA OD SUZA! (VIDEO)

Rijaliti -

Sandra Rešić dala je svoj sud o braku Dejana i Dalile Dragojević, a Dejan je potom konačno otkrio prava osećanja.

Rešićeva je istakla da nema potrebe da Dejana tapše po ramenu.

Dejan Dragojević
foto: Printscreen

- Koliko god da sam realna, nema potrebe da ja sad njega potrebe da ga tapšem po ramenu i smatram da mu to ništa dobro neće doneti. Vidim da koliko god negde pokušava, vidim da je jaka. Ona prosto jeste takva i verujem da ima momente kad bi razlupala ovde sve. Mislim da je prirodno da je nekome loše, da priđeš i vidiš kako je. Mislim da psihički stoji po strani....Dalila je vrlo pametan žena i zna ona sve. Ja sam dosta gruba prema njemu kad god mi kaže da je možda pogrešila, ja san mu uvek govorila a šta ako ne. Ne bih volela da je zamrzi, jer iz te mržnje mogu da proiziđu jako loše stvari, ali da se ona prirodno odstrani iz njegovog ljubavnog života, to je ovaj put - rekla je Sandra.

Nakon izlaganja Sandre Rešić, Dejan Dragojević je ustao i prokomentarisao.

Filip Car, Dalila Dragojević
foto: Printscreen

- Nekako me je sramota sa kim sam bio i sa kim sam živeo. Neke stvari ću sačuvati za nominaciju da kažem. Svega me je sramota i tog Dejana od nedelje. Žena sa kojom sam živeo priča da sebe zadržava od odnosa sa njim. Molim? Sešću - rekao je Dejan.

Dalila se potom rasplakala i utehu našla u Caru.

Kurir.rs/K.Đ.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja