Marko Janjušević Janjuš hitno je operisan, a na Instagramu se oglasio i otkrio zbog čega je hospitalizovan.

Naime, diskvalifikovani zadrugar Marko Janjušević Janjuš prošle noći završio je u bolnici.

mali-janjus-277885524-3289068994663882-6153697872613153844-n.jpg
Printscreen/Instagram 
foto: Printscreen/Instagram

Janjuš je objavio stori u kom je objasnio da je prošle noći, tokom spektakularne Zadrugovizije završio u bolnici, te da je morao hitno na operaciju slepog creva.

- Da nisam noćas operisao slepo crevo, glasao bih za Gruju - napisao je Janjuš.

janjus.jpg
Pritnscreen 
foto: Pritnscreen

Podsetimo, Janjuš je diskvalifikovan iz "Zadruge" nakon što je samovoljno napustio Belu kuću. On je prethodno otišao na glasanje gde je iskoristio priliku da uzme telefon od nepoznate žene i navodno pozvao ćerku Krunu.

- Hvala svima koji ste me javno i tajno podržavali svih ovih meseci, jednostavno dosta poruka dobijam da li je namešteno što sam izašao i da li su me izbacili namerno, iskreno ću odgovoriti za moj dolazak sam sam odlučio i sam sam kriv, što se tiče produkcije i ove sezone za njih ne mogu da kažem jednu ružnu reč, kakvi su bili prema meni... Mogu samo najbolje, iskreno je tako. Sam sam kriv i to je to... Žao mi je zbog vas, jer stvarno ne mogu da verujem koliko ljudi me voli i koliko je podrška moja bila za mene, ali to je život, idemo dalje - napisao je Janjuš na Instagramu nakon što je pobegao iz Zadruge.

screenshot-38.jpg
Printscreen/Zadruga 
foto: Printscreen/Zadruga

Kurir.rs/I.B.

Bonus video:

Kurir JANJUŠ ZAPLAKAO KAD JE SPOMENUO BIVŠU ŽENU I ĆERKU Ukleli su me, od prošle godine ne može biti GORE! VRATIO DA SE PERE OD PREVARE