ANĐELO SE ZALJUBIO U DALILU KAO TETREB! Mama Džehva progovorila o nesuđenom zetu i njegovom RASKIDU sa Sandrom, pomenula i ćerku
Foto: Shutterstock, Nemanja Nikolić, Printscreen

opa!

ANĐELO SE ZALJUBIO U DALILU KAO TETREB! Mama Džehva progovorila o nesuđenom zetu i njegovom RASKIDU sa Sandrom, pomenula i ćerku

Rijaliti -

Iznenadni i munjeviti raskid bivšeg zadrugarskog para Sandre Rešić i Anđela Rankovića podigla se velika prašina.

Sandra Rešić, Anđelo Ranković
foto: Printscreen/Zadruga

Oni su pred kamerama govorili o emotivnom krahu, a napetost se osetila u vazduhu, iako tvrde da su odnos završili bez teških reči, drame i svađe. Sada se za Pink.rs povodom raskida nesuđenog zeta i pevačice oglasila Goca Džehverović, koja je, sada već bivši rijaliti par, svake nedelje sretala u Beloj kući.

Anđelo Ranković, Sandra Rešić
foto: Printscreen/Premijera - Vikend Specijal

- Šta da vam kažem... To je bilo za očekivati! On je bio sa njom samo da premosti taj neki period. Čekao je da izađe. Nije tu bilo emocija s njegove strane. Mislim da se Sandra zacopala u njega, ali nije to bilo obostrano. Sandra je predosetila da će to tako a se završi, nije mu verovala, ima dovoljno iskustva da vidi - rekla je Goca za Pink.rs i dodala:

- Anđelo se zaljubio u Dalilu kao tetreb. Meni je u celoj priči žao Sandre, ona je dobra devojka, ali ispada da nikako nema sreće sa muškarcima - poručila je Džehverovićka.

Anđelo Ranković, Goca Džehverović
foto: Nikola Anđić, Nemanja Nikolić

- Nisam pričala o toj temi sa Teodorom, za nju je to davno završena priča. Ne zanima je sa kim je Anđelo, oni su se davno razišli i svako je krenuo svojim putem... Ona je sada fokusirana na preuređenje stana, razmišlja o stajlinzima za nastupe i to je to - rekla je Teodorina mama i dodala:

- Anđelo je tražio da ga ja više ne komentarišem. Zato više neću ni da ga komentarišem kao Teodorina mama, nego kao mentor iz Zadruge - rekla je Goca.

Teodora Džehverović, Goca Džehverović, Anđelo Ranković
foto: Mondo Stefan Stojanović, Nikola Anđić, Nemanja Nikolić

(Kurir.rs/Pink)

Bonus video:

09:34

PRVA DISKVALIFIKACIJA U ZADRUZI: Sandra REŠIĆ otkrila šta se sve dešavalo u KARANTINU, jedna devojka napravila HAOS

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja