NADALINA NE J*BE ŽIVU SILU! Baka Adaktarovih HIT na mrežama, a evo šta je sve morala da uradi da bi bila u PORODIČNOM stablu
Foto: Printscreen/Instagram

Nadalina ne j*be živu silu

NADALINA NE J*BE ŽIVU SILU! Baka Adaktarovih HIT na mrežama, a evo šta je sve morala da uradi da bi bila u PORODIČNOM stablu

Rijaliti -

Gotovo da o svakom članu porodice Adaktar javnost nešto zna, ali najmanje pažnje svakako je posvećeno najstarijoj, a možda i najinteresantnijoj ličnosti ove ekscentrične familije - baki Nadalini Adaktar.

Jedino ona uz svoje ime nema 'krupnu titulu' u porodičnom biznisu, ali svakako preuzima zaslugu jer je na samom vrhu 'loze Adaktara'.

Nadalina Adaktar, kao i svi članovi porodice, poseduje Instagram profil, a tamo se mogu videti, posve, interesantne fotografije i snimci.

Adaktarovi
foto: Kurir

Kako bi bila uklopljena estetski uz ostale Adaktarove, unuk Adam joj je izvršio nekoliko estetskih korekcija. Nadalina se oprobala i u skakanju iz aviona padobranom i gotovo da nema sumnje da će biti omiljeni član porodice gledaocima. Koliko je kul baka, pokazuje i činjenica da je sela u auto sa maloletnom unukom, koja čak nema ni položenu vozačku dozvolu. Naime, unuka Ara odvezla je baku u kupovinu, a kada su ostali članovi porodice saznali šta je uradila, bili su prilično revoltirani.

Nadalina Adaktar
foto: Printscreen/Instagram

Da je baka favorit što svedoči i komentar sa društvenih mreža.

- Nadalina mi je favorit; Nadalina ne j*be živu silu; Ova baba je car, jedina koja ne glumi - bili su samo neki od komentara.

kurir.rs/Republika.rs

Bonus video:

00:18

Snimak malog Željka Ražnatovića istopio srca

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track