Dušica Jakovljević otvorila je prvu "Elitoviziju" u rijalitju , u zanosnom izdanju. Naime, voditeljka je za ovu priliku odlučila da obuče glamuroznu belu haljinu, koja je imala ogroman prorez na dekolteu i stavila je njeno bujno poprsje u prvi plan.

dusica-jakovljevic--11.jpg
ATA images 
foto: Ata images

Haljina je imala i dubok šlic pa je morala da vodi računa kako sedi, ali oku fotografa nije mogla da promakne i scena dok je sedela za stolom i pokušavala da prekrsti kolena.

ATA images DUŠICA JAKOVLJEVIĆ RAZNELA SVE DEKOLTEOM: Obukla haljinu sa DUBOKIM dekolteom, sevnulo i međunožje, a evo šta radi kad su REKLAME

Budući da Elitovizija traje više sati, Jakovljevićeva je tokom reklama na TV odlazila iz kulisa kako bi sama namestila kosu. Ona je uslikana kako stavlja lak za kosu da bi joj frizura ostala netaknuta do samog kraja emisije.

ATA images DUŠICA JAKOVLJEVIĆ RAZNELA SVE DEKOLTEOM: Obukla haljinu sa DUBOKIM dekolteom, sevnulo i međunožje, a evo šta radi kad su REKLAME

Podsetimo, voditeljka "Zadruge" otkrila je jednom prilikom šta je sve promenila na licu i telu:

- Radila sam zube, usta i grudi... Svaka žena se bolje oseća kada na sebi promeni nešto nabolje. Danas imam mnogo više samopouzdanja jer sam zadovoljna sobom. Ako će neko reći da sam izoperisana, pa neka sam. Ne bih mogla da radim na televiziji da nisam zadovoljavala određene kriterijume - zaključila je Dušica pre nekoliko meseci.

kurir.rs

Bonus video:

Privatna arhiva Dušica Jakovljević pokazala novi nos