KAD SE ZAIGRAJU LJUBAVNICE I MUŽEVI! Mioni i Ša se prepustili VRELIM AKCIJAMA pod jorganom, a evo šta su radili Janjuš i Aneli
Foto: Printscreen

18+

KAD SE ZAIGRAJU LJUBAVNICE I MUŽEVI! Mioni i Ša se prepustili VRELIM AKCIJAMA pod jorganom, a evo šta su radili Janjuš i Aneli

Rijaliti -

Od kako su Nenad Aleksić Ša i Miona Jovanović uplovili u ljubavni odnos, oni ne mogu da se obuzdaju. Naime, oni su se danas zavukli ispod pokirvača gde su započeli vrelu akiciju.

Međutim nije samo nijma bilo zaniljivo, u sobi su krenule igrarije i Janjuša i Aneli, koji je novu ljubavnicu podigao u naručje dok je Ahmićeva noge ukrstila oko njegovog struka.

Janjuš
foto: Printscreen

Njih dvoje čak planiraju zajedničku budućnost iako Janjuševa porodica, kako je otkrio rođeni brat, Januševići nisi oduševljeni novom snajkom i nije dobro došla u njihovu kuću.

Podsetimo, Janjuševa supruga Ena mu je, podsetimo, tek pred ulazak u sedmu sezonu rijalitija oprostila prevaru sa Majom Marinković koju je počinio u trećoj, a kako će se dalje odvijati njihov odnos, ostaje da vidimo.

Video pogledajte ovde

kurir.rs/I.L.

Bonus video:

00:53

HOĆU DA SE SVAĐAM, ONA NEĆE! Nela Bijanić o ulasku u rijaliti i odnosu sa Majom Nikolić: Nisam htela da upiru prstom u mog sina!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track