Miona Jovanović prevarila je Stanislava Krofaka sa Nenadom Aleksićem Ša, međutim sada je otkriven detalj koji repera neće ostaviti ravnodušnim.

Miona i Ša su uplovili u vezu dok je on još bio u braku sa suprugom Vanjom Ignjatović, a pevačica sa Stanislavom Krofakom.

1321321321.jpg
screenshot pink tv, Petar Aleksić 
foto: Petar Aleksić, screenshot Pink tv

Stanislava je Miona ostavila zbog repera, a on je nedavno postao deo rijalitija u kom je započeo vezu sa starletom Majom Marinković.

Naime, Ša i Miona su nedeljama pre prvog poljupca provodili su vreme zajedno, sve do početka decembra kada su im popustile kočnice, te je tu pao prvi poljubac ovog para.

untitled1recoveredrecovered.jpg
Printscreen/TV Pink, Nemanja Nikolić 
foto: Nemanja Nikolić, Printscreen/TV Pink

Oni su svoj odnos nastavili da grade i da razmenjuju nežnosti skoro svakodnevno, no, međutim, oštrom oku fanova nije promaklo jedno.

Nekoliko dana kasnije tokom žurke, Jovanovićeva je sve vreme đuskala, dakle samo četiri dana od ulaska u vezu sa Ša, te je u kameru pokazala srce i, što se sa usana može pročitati, rekla je: "Volim te".

Kurir.rs/Pink

Bonus video:

Kurir televizija "PLAŠI SE DA JOJ NE UKRADU TATU" Otac Maje Marinković otkrio: Zasad je njih 5 ušlo u rijaliti sa kojima sam bio, a tek će!