"SRCE ĆE MI PUĆI!" Majka Aneli Ahmić se oglasila, ne može da podnese Janjuševe uvrede: "On je ZLO, pokazao se kao najveći kreten!"
Foto: Printscreen

"SRCE ĆE MI PUĆI!" Majka Aneli Ahmić se oglasila, ne može da podnese Janjuševe uvrede: "On je ZLO, pokazao se kao najveći kreten!"

Rijaliti -

Majka rijaliti učesnice Aneli Ahmić, Jasmina Ahmić, duboko je razočarana u ćerkinog bivšeg partnera, Marka Janjuševića Janjuša, zbog uvreda, psovki i optužbi koje je izgovorio na račun njene ćerke.

Jasmina je donedavno podržavala svoju naslednicu i njenu vezu sa bivšim košarkašem, međutim, njen stav se brzo promenio.

Marko Janjušević Janjuš
foto: Printscreen

Naimde, Aneli i Janjuš zaratili su kao nikada pre. Iako su želeli da "spuste loptu", te da se više ne vređaju, u subotu su pale nove uvrede, kada joj je Janjušević izgovorio da je dobra "samo za onu stvar", a noćas ju je, na intervjuu, ponovo nazvao teškim folirantom.

- Mogu samo reći da je on rođen da ze njive i okopavanje krompira! Šta sve priča mojoj Aneli, ma strahota, srce će mi pući! Čovek je malo manje zlo on onog vani, Asmina - rekla je Anelina majka, pa nastavila:

Jasmina Ahmić
foto: Printscreen Pink

- Sinoć je izgoreo zbog procenata. Kao čovek se pokazao da je nikakav, koliko joj je samo puta majku opsovao?! Pokazao se kao najveći kreten! Takođe, toliko je izgoreo što nije vođa, a obećavao je noćas da će biti i da će sve zgaziti - izjavila je Jasmina.

Kurir/Pink

Bonus video:

00:28

Aneli kod hodze isteruje demone

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track