Zorica Marković Keva proslavila se u rijaliti programima "Farma" i "Veliki brat", ali se pre nekoliko godina potpuno povukla iz javnosti.

Posle brojnih naslova i kliničke smrti koju je preživela, bivša pevačica i učesnica rijalitija danas živi u Umki sa suprugom Simom.

1272223-eikqwjwwoamerdo-ff.jpg
printscreen YT 
foto: Printscreen YT

- Bila sam van medija ne svojom voljom, imala sam zdravstenih problema. Oporavila sam se, moji psi, moja bašta, fontana, biljke. To je moj raj i odmor, tako lečim živce. Dobijala sam mnogo poruka, uđi Zorice, čekamo te, ali nije me ništa toliko vuklo. Ušla bih ja ponovo, ali za debele pare, pod nekim mojim uslovoima, zašto da ne - bila je iskrena Keva i otkrila čime se bavila svih ovih godina:

- Taj posao je više iz prijateljstva. Brinula sam o baki i deki u Nemačkoj. Baka je preminula, pravim im društvo. Tu sam da odmenim sina i ćerku, da nije sam. Kuvam, šetamo, eto - rekla je ona i bez dlake na jeziku istaklča ne tako lepo m išljenje o Lepom Mići:

- On se umorio, nema više energije, sve priče su mu iste. Nema iste standarde, ja ako poštujem brak, ja ću poštovati u svakom slučaju. Treba mu odmora - govorila je Zorica.

Kurir/Blic

Bonus video:

Kurir televizija POZNATI RIJALITI PAR PREKO NOĆI DOŽIVEO VELIKU PATNJU: Ovako sada živimo! Nekada vas uveseljavali, a sada proživljavaju NOĆNU MORU