"ENA JE KVARNA, SVE RADE U DOGOVORU" Maja Marinković urnisala Janjuša i njegovu bivšu ženu, stala u zaštitu Aneli: Propalitet...
Foto: Antonio Ahel/ATAImages, Damir Dervišagić

"ENA JE KVARNA, SVE RADE U DOGOVORU" Maja Marinković urnisala Janjuša i njegovu bivšu ženu, stala u zaštitu Aneli: Propalitet...

Rijaliti -

Maja Marinković otvorila je dušu o svojim ljubavnim brodolomima sa Stanislavom Krofakom, ali i prokomentarisala odnos bivše ljubavi Marka Janjuševića i Aneli Ahmić.

Marko Janjušević
foto: ATA Images, Shutterstock

Nezaobilazna tema je bila Anelina trudnoća, prekid iste, ali i odnos sa košarkaševom bivšom ženom Enom.

- To što se desilo je život, nije šala i mislim da je na kraju donela pravu odluku. Janjuš je za mene takav monstrum, on je pokušao da svali kako ja lažem za trudnoću, poenta je da on ne želi da se poteže ta tema, jer ga je narod tad osudio. On se sve vreme takmiči sa njom, sve vreme je tipovao zbog plasmana, svi znam kako je reagovao kad sam bila bolje plasirana od njega, psovao je sve živo. Ona je rekla lepu rečenicu, ispala sam joj bolji prijatelj nego mnogi, nekako je razumem i uvek ću joj pružati podršku. Janjuš je jedan loš čovek, pravio je dete i meni i njoj i svojim ponašanjem i neodgovornošću je terao na sve to. Valjda su sad tašta i žena zadovoljne - rekla je Maja.

Maja Marinković
foto: Printscreen YT

- Kako gledaš na tu tužbu? - pitao je voditelj.

- Ne volim tu nepravdu, Ena je kvarna i rade sve u dogovoru. Mogu da naprave nekome traumu za ceo život, pritom Aneli je na javnoj sceni, ima dete i porodicu tako da mi se ne sviđa ophođenje nekih ljudi prema njoj, Da li joj treba ovakav monstrum koji je od početka već godinama u izolaciji?! Ja ne mogu te šlagere da slušam i jasno mi je da je gledao kao glavnog aktera, njemu se ona svidela ali je nedovoljno naspram njegovog vođenja rijalitija. Čovek je propalitet, poročan, neozbiljan tako da ona zaslužuje muškarca koji će da je ceni i poštuje, on je žena u telu muškarca - govorila je Maja.

Bonus video:

06:13

STARS EP 328

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track