OTAC NENADA ALEKSIĆA ŠA SE HITNO OGLASIO! Nakon skandala oko svadbe drama se nastavlja: Žao mi je...
Foto: Printscreen Pink

šok

OTAC NENADA ALEKSIĆA ŠA SE HITNO OGLASIO! Nakon skandala oko svadbe drama se nastavlja: Žao mi je...

Rijaliti -

Otac Nenada Aleksića Ša dao je sud o haosu koji je danas nastao u "Eliti" otkako je saopšteno da će se održati svadba Mione Jovanović i Stanislava Krofaka!

Danas je u "Elitu" stiglo obaveštenje da je publika na anketi izabrala da se održi svadba Mione Jovanović i Stanislava Krofaka. Nenad Aleksić Ša jako je teško ovo prihvatio, a iako je prvo nudio da joj plati kaznu, kasnije je odlučio da bude kum i pomogne u organizaciji.

Međutim, svima je bilo jasno da mir neće dugo trajati, pa je vrlo brzo nastala žestoka svađa, tokom koje je Ša urlao, plakao i žestoko se vređao sa Mionom.

Goca Tržan, Ša
foto: Printscreen/Magazin In

Mediji su kontaktirali njegovog oca, Zorana Kizu Aleksića, koji nije želeo da komentariše karambol koji je nastao, već samo poručio da mu je žao zbog situacije u kojoj se nalazi njegov sin.

- Situacija je takva da je meni njega žao. Žao mi je što se on sam sebe uvlači u takvu situaciju da se pati i da dolazi do takvih njegovih brzih reakcija. Žao mi ga je što sebe dovodi u ovu situaciju - poručio je otac Nenada Aleksića Ša.

Pink

Bonus video:

05:13

Teorije zavere

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track