MIONA ŽRTVA CRNE MAGIJE! Razne stvari sam nalazila po dvorištu, možda me je neko prokleo! Sve otkrila: Ima veze s vradžbinama
Foto: printscreen/pink

elita

MIONA ŽRTVA CRNE MAGIJE! Razne stvari sam nalazila po dvorištu, možda me je neko prokleo! Sve otkrila: Ima veze s vradžbinama

Rijaliti -

Miona Jovanović je razgovarala s cimerima u dvorištu bele kuće i u jednom trenutku je spomenula crnu magiju u svom kraju.

Učesnica "Elite" se prisetila kako je nalazila razne predmete i konce po svom dvorištu, pa je ispričala da su njeni roditelji više puta govorili da je reč o vradžbinama i da sumnjaju da im to rade komšinice.

Miona Jovanović
foto: Printscreen

- Kad sam bila mala, igrala sam se u dvorištu i stalno sam nalazila stvari koje su sumnjive. Zamislite da viđate neke konce i slike sa povezima, to sigurno ima veze sa nekim vradžbinama! Mojima sam to pokazivala, pa je jedna žena dolazila da sklanja sve. Nismo smeli da diramo ništa od toga rukama - rekla je Miona, pa je dodala:

- Možda me je već tada neko prokleo, pa nemam sreće u ljubavi ili se zato hvatam za problematične momke!

Inače, Miona je rođena u Kragujvecu, a njene komšije su jednom prilikom razvezale jezik i komentarisale momke sa kojima je bila u vezi.

Nenad Aleksić Ša, Stanislav Krofak, Miona Jovanović
foto: Nenad Kostić, Petar Aleksić, Printscreen/TV Pink

- Ovo je katastrofa! Ovo niko ne pamti, ove jade, ljudi su se krstili! Samo sam video Zvezdana i Anu da su radili ove probleme, pa ovo sad. Sekiraju se i roditelji, nije ovo jednostavno. Miona ima 23 godine, a ovaj čovek 43. Stanislav Krofak je dobar dečko, pratio sam ga ja. Roditelji više vole Stanislava, on im je dolazio u kuću. Dobar je, ponašao se, ne može biti bolji! Mi smo za Stanislava, za onoga nismo! Dobro bi bilo kad bi se pomirili. Živela je kod njega kao car, a ovaj seva kao Sveti Ilija, od toga nema ništa. Stanislava sam dvaput video, njeni roditelji ga vole kao sunce - rekao je komšija za Pink.

Kurir/Alo/Preneo: I.L.

Bonus video:

01:56

POZNATI RIJALITI PAR PREKO NOĆI DOŽIVEO VELIKU PATNJU: Ovako sada živimo! Nekada vas uveseljavali, a sada proživljavaju NOĆNU MORU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track